Reflüye Çare

73 görüntüleme
A

Aslı

22 Ocak 2026 21:01
bebeğim 5 aylık olmak üzere neredeyse doğduğundan beri aşırı kusan bir bebek başlarda kilo alımı güzeldi ama şimdi yavaşladı. ne zaman geçecek bu durum gerçekten çok yorucu bir süreç sürekli üst değiştirme sürekli kustu aç mı acaba diye düşünmek bu durumda olanlar var mı geçiyor mu sevgili anneler 🥹
N

Neslihan Y.

22 Ocak 2026 21:21
Benim bebeğim de 4 aylık yüksek derecede reflusu var. İnternette hep besleeden sonra 15 20 dk dik tutun yazıyor ama öyle yapınca midesine daha çok baskı oluyor kusuyor. Ben besledikten sonra ana kucağına yatırıyorum 20 dk yakın sonra gazını çıkarıyorum kusması baya azaldı. Bide sık sık ve az besliyorum
A

Aslı

22 Ocak 2026 21:26
bizimki her pozisyonda kusuyor denemediğim şey kalmadı şurup kullandık o da fayda etmiyor. yani sütümün yaramadığını düşünmeye başladım artık protein ağırlıklı da besleniyorum yağlı olsun kıvamı diye ama çözüm olmadı
M

Meliha T.

22 Ocak 2026 21:27
Vallahi bizde öyleydik 7 aylık olduk ek gıdaya geçince geçer dediler geçmedi sadece şuan baya azaldı 1 yaşını bekliyoruz inş geçer o zaman artık 😅
Deniz T.

Deniz T.

22 Ocak 2026 21:34
Bizde 4 aylığız kusmalarimiz yok denecek kadar azaldi ama kilo alimi az (300 gr) ve yatış pozisyonu hep c seklinde. Az ve sık emzirmek biraz fayda sagladı gb hic bir ilacı kullanamadik maalesef
E

Esma T.

22 Ocak 2026 21:54
Bugün 6 aylık olduk şiddetli reflü var günde belki 20 defa üst değiştiriyorum 50 60 tane ağız mendili kirleniyo ek gıdayla azalır dediler bizde yeni başladık tadımlardayız bilmiyorum ya bi değişiklik yok gibi ilaçta kullanıyoruz ama çözüm olmadı
A

Aslı

22 Ocak 2026 22:06
ben de ek gıdaya geçmeyi bekliyorum ama geçmeyecek sanırım umutlarım tükeniyor ne yalan söyleyeyim hepsinden betermiş bu reflü. ek gıdada yediğini de kusuyor mu esma hanım
M

Meliha T.

22 Ocak 2026 22:13
İlaç gastrotuss baby kullandık ilk zamanlar evet pek işe yaramıyor ilaç bile ek gıda ilk tadım zamanı kusmalar bizimde artmıştı baya [7.ci](7.ci) aya doğru azaldı yavaş yavaş alışıyorlar sanırım maalesef çözüm yok ve yıpratıcı bir süreç gerçekten kilo alımı iyi olduğu sürece çok kafaya takmayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir