Reflüsü Olan Bebekte Ek Gıda

34 görüntüleme
E

Elif S.

18 Ocak 2026 20:22
Merhaba arkadaşlar. 5 aylık bebeğimde yaklaşık 3 aydır reflü var.Reflüsü olup ek gıdaya başlayan anneler var mı? Nasıl bi yol izlediniz ? Doktorunuz neler önerdi? Aynı durumda olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İ

İlayda U.

18 Ocak 2026 21:38
Merhaba bizde 6 aylığız 5 aydır reflümüz var 15 gündür katı gıda başladık çok şükür reflümüz biraz azaldı klasik yeşil kabak ile başladık bal kabağı tatlı patates havuç elma vs cezvede çok az su ile haşlayıp blender yapıyorum şu anlık pürüssüz olabilmesi için ek gıdaya nitekim erken başladığımız işin henüz pütürlü yemekten hoşlanmıyor genelde sabah 11 gibi yaklaşık 3-4 çay kaşığı veriyorum asıl tadım bu oluyor akşam biz yemek yerken alışması ve görmesi adına 1-2 çay kaşığı sabah ne yediyse+ 1-2 çay kaşığı yoğurt verip mutlaka gazını çıkarıyorum çok arada hipp 4+ kaşık maması veriyorum sütlü elmalı favorimiz memnunum bu şekilde mama olarakta iştahı açıldı… anca siz bilirsiniz hala yenidoğan gibi az ve sık besleniyoruz biz 2 saatte bir 60 cc o biraz bu şekilde uzadı çok şükür 2.5 3 saat 90 içiyor.. çok geçmiş olsun aynı zamanda gastrotuss ve aguline kullanıyorum ara ara eğer aklınıza yatıp işinize yarayan bir şey olursa şifa olsun..🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir