Reflü/mama/ Yeşil ve Cıvık Kaka

325 görüntüleme
İ

İrem Ö.

12 Ağustos 2026 01:52
Bebeğim 46 günlük ve sadece mama ile besleniyor. Bunsurecte reflusu olduğu için doktorumuz kendisine iyi gelen bir mamayi bulana kadar mamaları denememizi söyledi. Em başta hippi kullanıyorduk ama çok kusuyordu. Reflu şurubu da kullaniyoruz ama kusmalarımız coktu. Daha sonra golden goata gectik. Kusmalari azalmıştı ama devam da ediyordu. Ama kabiz oldu ve 6 günden sonra aptamil presyneo ya gectik. Şuan yine 6 gündeyiz ve 4 kere kaka yaptühepsi de yeşil ve su gibiydi. Kusmasındada bir azalma olmadı gibi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
S

Sema A. ..

12 Ağustos 2026 03:52
Anne sutu alan bebeklerde de yeşil ve cıvık kaka olabiliyor ama tabi doktorunuz bilir doğrusunu. Bide kakanın resmini çekip uygulamanın yapay zekasına sorun isterseniz o acil durum olunca söylüyor
M

Meral ..

12 Ağustos 2026 05:25
Merhabalar İrem hanım bebeğim şu an 4 aylık aynı süreci yaşadık doktorumuz aptamil ar yani eczanede satılan reflü mamasını önerdi günlük 30 ml olacak şekilde 1 2 kez şırıngayla vermiştik 3 aydan sonra yavaşça azalacak ben çok üzmüştüm kendimi siz üzmeyin diye yazdım. Deneyin isterseniz o mamayı.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 08:05
Merhaba benim bebeğimdede reflü vardı ve bende mama ile besliyordum maalesef mamayı bulana kadar bizde denedik. Başlarda yeşil kaka normal kabul ediliyor biz hipp organik combiotik ile devam ediyoruz. Reflüsü hemen geçmiyor bizim 4 aydan sonra azaldı şuan ek gıdadayız eskisi gibi kusmamız yok ancak ara ara yine kusuyor. Bu süreç geçici ama reflü teşhisi varsa hemen geçmesini beklemeyin 🌸
İ

İrem Ö.

12 Ağustos 2026 08:27
Meral
Merhabalar İrem hanım bebeğim şu an 4 aylık aynı süreci yaşadık doktorumuz aptamil ar yani eczanede satılan reflü mamasını önerdi günlük 30 ml olacak şekilde 1 2 kez şırıngayla vermiştik 3 aydan sonra yavaşça azalacak ben çok üzmüştüm kendimi siz üzmeyin diye yazdım. Deneyin isterseniz o mamayı.
Merhabalar tüm beslenmeyi mi aptamil ar ile yapıyordunuz yoksa başka mamaya destekli mi kullaniyordunuz
İ

İrem Ö.

12 Ağustos 2026 08:28
Sema Alemdar
Anne sutu alan bebeklerde de yeşil ve cıvık kaka olabiliyor ama tabi doktorunuz bilir doğrusunu. Bide kakanın resmini çekip uygulamanın yapay zekasına sorun isterseniz o acil durum olunca söylüyor
Teşekkür ederim 
M

Meral ..

13 Ağustos 2026 08:24
İrem Ö.
Merhabalar tüm beslenmeyi mi aptamil ar ile yapıyordunuz yoksa başka mamaya destekli mi kullaniyordunuz
Hayır gün içerisinde 3 emzirmemin devamına şırınga ile 30ml veriyordum. Sonra kusmaları azalınca hip organic önerdi doktorumuz ama mama asla kabul etmiyor belki biberon kullansam alır ama meme reddinden korktuğumuz için hala vermiyorum biberon
B

Buse N. Y.

Premium Üye
19 Ağustos 2026 21:25
Meral
Hayır gün içerisinde 3 emzirmemin devamına şırınga ile 30ml veriyordum. Sonra kusmaları azalınca hip organic önerdi doktorumuz ama mama asla kabul etmiyor belki biberon kullansam alır ama meme reddinden korktuğumuz için hala vermiyorum biberon
Lansinohun biberonunu kullandim ben meme reddi olmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir