Reflü Yatağı Dışında Uyumuyor
117 görüntüleme

Özlem S.
17 Mart 2026 22:36
Oğlum 6 aylık. Doğduğu Zaman Reflü yatağı almıştık bu e bebeğin büyük olanlarından. Şimdiye kadar hep o yatakta yattı ama artık küçük geliyor. Park yatağı da var ama asla reflü yatağı dışında yatmıyor. Nasıl başka yerde yatırmaya alıştırabilirim her yere yatağı taşımaktan çok yoruldum
E
Ebru K.
17 Mart 2026 23:02
@Özlem Sabuncu benim kızımda beş aylık aynı durumu yaşıyorum park yatağında uyumuyor reflü yatağındanda kayıyor çok korkuyorum

Özlem S.
17 Mart 2026 23:04
@Özlem Sabuncu benim kızımda beş aylık aynı durumu yaşıyorum park yatağında uyumuyor reflü yatağındanda kayıyor çok korkuyorum
E
Ebru K.
17 Mart 2026 23:06
Sanırım reflü yatağı biraz sarıyor ve sıkışık olduğu için ona alıştı. Park yatağa koyunca o düzlük ve etrafındaki boşluk rahatsız ediyor ama artık içine sığmıyor nasıl yapacağım bilmiyorum

Özlem S.
17 Mart 2026 23:07
İki gecedir park yatağında yatırmayı deniyorum bir şekilde alışması gerekiyor pes etmemeye çalışıyorum çok sık uyanıyor ama
E
Ebru K.
17 Mart 2026 23:12
Biz çözüm bulursanız buradan banada yazar mısınız ben 1 aydır çözemedim 沈
R
Rabia D.
17 Mart 2026 23:18
Benim kızım da aynı durumdaydı aksi gibi sürekli de kayıyordu öncelikle park yatağının altına battaniye koyup yükselttim sonra da bir büyük nevresimi rulo hale getirip çarşafının altına u şeklinde yerleştirirdim sınır çizdim yani sonra da yavaş yavaş o u şeklini büyüttüm umarım sizde de işe yarar
A
Akile B. ..
17 Mart 2026 23:57
Bana da söyler misiniz reflü yatağında uyuyunca sıkıntı yok ama park yatağa geçince uyumak istemiyor 7 aylık olduk

Özlem S.
18 Mart 2026 07:29
Benim kızım da aynı durumdaydı aksi gibi sürekli de kayıyordu öncelikle park yatağının altına battaniye koyup yükselttim sonra da bir büyük nevresimi rulo hale getirip çarşafının altına u şeklinde yerleştirirdim sınır çizdim yani sonra da yavaş yavaş o u şeklini büyüttüm umarım sizde de işe yarar
Yükleniyor...