Reflü Yatağı Dışında Uyumuyor

117 görüntüleme
Özlem S.

Özlem S.

17 Mart 2026 22:36
Oğlum 6 aylık. Doğduğu Zaman Reflü yatağı almıştık bu e bebeğin büyük olanlarından. Şimdiye kadar hep o yatakta yattı ama artık küçük geliyor. Park yatağı da var ama asla reflü yatağı dışında yatmıyor. Nasıl başka yerde yatırmaya alıştırabilirim her yere yatağı taşımaktan çok yoruldum
E

Ebru K.

17 Mart 2026 23:02
@Özlem Sabuncu benim kızımda beş aylık aynı durumu yaşıyorum park yatağında uyumuyor reflü yatağındanda kayıyor çok korkuyorum
Özlem S.

Özlem S.

17 Mart 2026 23:04
Ebru Krds
@Özlem Sabuncu benim kızımda beş aylık aynı durumu yaşıyorum park yatağında uyumuyor reflü yatağındanda kayıyor çok korkuyorum
Sanırım reflü yatağı biraz sarıyor ve sıkışık olduğu için ona alıştı. Park yatağa koyunca o düzlük ve etrafındaki boşluk rahatsız ediyor ama artık içine sığmıyor nasıl yapacağım bilmiyorum
E

Ebru K.

17 Mart 2026 23:06
Özlem Sabuncu
Sanırım reflü yatağı biraz sarıyor ve sıkışık olduğu için ona alıştı. Park yatağa koyunca o düzlük ve etrafındaki boşluk rahatsız ediyor ama artık içine sığmıyor nasıl yapacağım bilmiyorum
İki gecedir park yatağında yatırmayı deniyorum bir şekilde alışması gerekiyor pes etmemeye çalışıyorum çok sık uyanıyor ama
Özlem S.

Özlem S.

17 Mart 2026 23:07
Ebru Krds
İki gecedir park yatağında yatırmayı deniyorum bir şekilde alışması gerekiyor pes etmemeye çalışıyorum çok sık uyanıyor ama
Biz çözüm bulursanız buradan banada yazar mısınız ben 1 aydır çözemedim 沈
E

Ebru K.

17 Mart 2026 23:12
Özlem Sabuncu
Biz çözüm bulursanız buradan banada yazar mısınız ben 1 aydır çözemedim 沈
Yazarım tabi
R

Rabia D.

17 Mart 2026 23:18
Benim kızım da aynı durumdaydı aksi gibi sürekli de kayıyordu öncelikle park yatağının altına battaniye koyup yükselttim sonra da bir büyük nevresimi rulo hale getirip çarşafının altına u şeklinde yerleştirirdim sınır çizdim yani sonra da yavaş yavaş o u şeklini büyüttüm umarım sizde de işe yarar
A

Akile B. ..

17 Mart 2026 23:57
Bana da söyler misiniz reflü yatağında uyuyunca sıkıntı yok ama park yatağa geçince uyumak istemiyor 7 aylık olduk
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 07:29
Rabia D.
Benim kızım da aynı durumdaydı aksi gibi sürekli de kayıyordu öncelikle park yatağının altına battaniye koyup yükselttim sonra da bir büyük nevresimi rulo hale getirip çarşafının altına u şeklinde yerleştirirdim sınır çizdim yani sonra da yavaş yavaş o u şeklini büyüttüm umarım sizde de işe yarar
Deneyeceğim teşekkürler 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir