Reflü mü Yoksa Başka Bir Şey mi ?
70 görüntüleme
S
Sedanur
23 Aralık 2025 19:04
Bebeğim şu an 2 ay 23 günlük. 1. Ve 2.ayda 1000 kilo aldı. Ancak bu ayn 23 gün içinde sadece 400 gram almış. 10 gündür huzursuzluğu var gece uykusuna yatıracağım zaman uykuya direniyor uyumak istemiyor ağlıyor. Anne sütü alıyor sadece. Emerken meme ucunu çekip duruyor emmeye devam ediyor ama. Emerken arada ses çıkarıyor ıhhhıhı diye ağlayacak gibi. Son olarak bugünde 4 saatte bir emdi sürekli gün boyu normalde 3 saatte bir emerdi. Tam olarak neyi var bilmiyorum ama reflü olabilir mi acaba
N
Nur A.
23 Aralık 2025 19:06
Kusma varmı fışkırır tarzda
S
Sedanur
23 Aralık 2025 19:08
Bazen fışkırır tarzda kusuyor bazen aşırı fışkırmasa bile süt haliyle geri geliyor arada bir çökelek gibi de kusuyor
A
Aslı
23 Aralık 2025 19:12
bizde benzer durumu yaşıyoruz 3. ay 720 gr almıştı ama bizim çok yoğun kusmamız var emdiğinin tamamını kusuyor neredeyse şurup başlandı artık emerkenki huzursuzluk gazdan olabilir bazen de süt akışına göre huzursuz olabiliyorlar
E
Esma N.
23 Aralık 2025 19:17
Benim oğlum da 2 ay 20 günlük. Aynı şeyler bizde de var. Son iki gündür uyuyacağı zaman çığlık çığlığa ağlıyor. 12. Hafta atağına bağladım ben. Uykusuzluk süresi uzayınca da uykuya zor geçiyor. Sütünüzün akışı hızlı da olabilir ama aynı durumu yaşıyorum bende birebir
S
Sedanur
23 Aralık 2025 19:17
Sizin en azından kilo artışı iyiymiş maşallah 🧿 bizimki ilk 1100 gram aldı hatta ikinci ayda da 1100 gram aldı. Sonrasında kilo artışı çok azalmış onu farkettim. Süt yok desem o da var emerken hepsini boşaltmıyor memenin. Emdikten sonra yatırırsam zaten direk kusuyor
S
Sedanur
23 Aralık 2025 19:19
Birde normalde uyuyan bir çocuktu ama şimdi hem zor uyuyor hem de uyusa bile 2 saat sonra geri uyanıyor hatta birkaç kere yarım saatte kalktı geri
S
Sedanur
23 Aralık 2025 19:20
İlk bende atak mı acaba dedim ama bir tuhaflık hissetmeye başladım artık kusmasını ilk çok emiyor diye düşünüyordum ama kilo çok az almış