Reflü mü Nedir Bilmiyorum🥺

72 görüntüleme
S

Senem B.

24 Aralık 2025 02:01
Arkadaş bu reflü nedir ya 2aylık çocukta reflümü olur bebek yediğini çıkarıyor kurban olduğum çok aciz oluyor bazen burnundan geliyor bebek resmen çırpınıyor gözlerinden yaş atıyor haliyle ödüm patlıyor çok korkunç bir tablo🥺bazen çok kusuyor bazen azar azar bazen fışkırıyor koltuk halı biz batıyoruz bazen normal kusuyor atmadan n korkuncu gece uyurken kusması ve sadece sese uyanmamızla fark ediyoruz Allah korusun ya uyanamasak die çok korkuyorum nöbetleşerek uyuyoruz eşimle dr motis verdi ama ağız kuruluğu yaptığı için ve işe yaramadığı için 3.gün kestim napıcam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi
Betül B. .

Betül B. ..

24 Aralık 2025 02:20
Gerçekten reflü kolay değil bebeğin yatış şeklini beslenme ve uyku saatlerini düzene sokun beslendikten sonra 15 20 dk dik tutun meyilli yatırın ben hep meyilli yatırmıştım birşey olmasın diye baktınız işe yaramıyor tekrar doktoruna gidin durumu izah edin farklı bir metod önersin bu arada her doktor söylemi ve uygulaması bir değil şimdiden Allah kolaylık versin zor he bir de bebeği ya başı yana çevirin ya da hafif yan çevirip arkadan destekleyin ki kusarken başka olasılığı olmasın
S

Senem B.

24 Aralık 2025 02:28
Doktor sırt üstü yatır dedi diğerleri çok tehlikeli dedi süt vermiyoruz mamaya başladık ar mamayla besleniyoruz devlet hastanesine gittim gastoentolojiye yönlendirdi belki anne karnına su içmiştir tıkanmıştır endoskopi yaparlar dedi korkudan götürmedim böyle olsun büyüyene kadar çok çaresiz kalıyor insan Rabbim yardımcımız olsun inş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir