Reflü mü Gazdan Dolayı Kusma mı

105 görüntüleme
T

Tuğba G.

27 Mart 2026 22:56
2 buçuk aylık bebeğim çok sık kusuyor her beslenme sonrası, bazen fışkırarak kusuyor dik tutsam da yatırsam da gazını çıkarırken de kusuyor. Kusmanın çoğu gaz çıkarmak için ıkınırken oluyor. Doktor reflü şurubu verdi ama etki etmedi ne yapılabilir ? Kilo alımının iyi olduğu söylendi
B

Beyza İ. ..

27 Mart 2026 23:09
Benimde 2. Ayda kusmaları aşırı artmıştı, tüm tahlillerine bakıldı hatta alerjiden şüphelenildi ama bir şey çıkmadı. 4. Aya doğru giderek azaldı muhtemelen fizyolojik reflüdür
T

Tuğba G.

27 Mart 2026 23:16

Beyza İrem

Benimde 2. Ayda kusmaları aşırı artmıştı, tüm tahlillerine bakıldı hatta alerjiden şüphelenildi ama bir şey çıkmadı. 4. Aya doğru giderek azaldı muhtemelen fizyolojik reflüdür

Umarım öyle olur bizimki de geçer çok teşekkür ederim cevap için, bize alerji testi yapılmadı ama ben yaptırmak istiyorum söyleyince yapmazlar sanırım doktor alerji ihtimali düşünmüş olsaydı isterdi diye düşünüyorum
D

Derya S. ..

27 Mart 2026 23:18
Bizim de 4.5 ayla birlikte azalma var, bitmesini ümit ediyoruz. Fizyolojik reflu tam da yazdiginiz gibi bir sey, her gaz cikarma sonrasi kusuyordu. Gastrotuss diye bir surup kullandik, yogun donemde cok etkili degil. Bebelac Thickener mama bu konuda harika. Cocugun midesini inanilmaz tutuyor fakat bu da kabizliga sebep oluyor. Gunde bir kez kullanarak denge kurduk ve bize cok iyi gelmisti. Dilerseniz doktorunuza sorarak deneyin. Umarim kisa zamanda daha iyi olur bebeginiz. Buyudukce azaldigini goreceksiniz.
T

Tuğba G.

27 Mart 2026 23:26

Derya S.

Bizim de 4.5 ayla birlikte azalma var, bitmesini ümit ediyoruz. Fizyolojik reflu tam da yazdiginiz gibi bir sey, her gaz cikarma sonrasi kusuyordu. Gastrotuss diye bir surup kullandik, yogun donemde cok etkili degil. Bebelac Thickener mama bu konuda harika. Cocugun midesini inanilmaz tutuyor fakat bu da kabizliga sebep oluyor. Gunde bir kez kullanarak denge kurduk ve bize cok iyi gelmisti. Dilerseniz doktorunuza sorarak deneyin. Umarim kisa zamanda daha iyi olur bebeginiz. Buyudukce azaldigini goreceksiniz.

Teşekkür ederim şu an emiyor sadece ama doktorumuza soracağım o şurubu biz de kullanıyoruz değişim olmadı dediğiniz gibi yoğunluktan etki etmemiş olabilir gaz için röntgen çekildi ama bir sorun çıkmadı geçmesini beklemekten başka çare yok ıkınırken zorlanması üzüyor ama elimizden de bir şey gelmiyor
B

Beyza İ. ..

28 Mart 2026 01:39

Tuğba Gültekin

Umarım öyle olur bizimki de geçer çok teşekkür ederim cevap için, bize alerji testi yapılmadı ama ben yaptırmak istiyorum söyleyince yapmazlar sanırım doktor alerji ihtimali düşünmüş olsaydı isterdi diye düşünüyorum

Benim kızımın yüzünde kızarıklıklar da olunca çocuk alerji bölümüne gitmiştim o şekilde yapıldı
T

Tuğba G.

28 Mart 2026 03:22

Beyza İrem

Benim kızımın yüzünde kızarıklıklar da olunca çocuk alerji bölümüne gitmiştim o şekilde yapıldı

Anladım ben de bi götürüyüm
G

Gülşen O.

28 Mart 2026 16:22
Yeğenimde 3 aylık ve o kadar çok kusuyor ki üzülmemek elde değil doktor zamanla geçe sabır dedi
T

Tuğba G.

28 Mart 2026 16:47

Gülşen Olgun

Yeğenimde 3 aylık ve o kadar çok kusuyor ki üzülmemek elde değil doktor zamanla geçe sabır dedi

Kıyamam inşallah yeğeninizinki de çabuk geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir