Reflü Meme Reddi ❗️❗️❗️
93 görüntüleme
S
Sinem K.
14 Mayıs 2026 23:11
Bebeğim 3 haftadır memeyi almak istemiyor sürekli yarı uykulu emziriyorum mama veriyorum mamayı içmiyor tükürüyor ya da ağzında tutuyor şu an 2 aylık 30 ml den fazla yemiyor memeyi de turmuyot tutsa dahi çok çabuk bırakıyor vazgeçiyor ya da boğazına kaçıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım süt alerjisi olabilir diye diyet yapıyorum ama yine fayda etmiyor ne yapıcaşımı şaşırdım arada ağzına şeffaf sıvı geliyor hafif kusmları var doktora götürdüm 2 hafta izleyelim kilo takibine göre ilaç verelim dedi deneylimli anneler lütfe yardım edin🙏🏻
R
Rabia D.
Premium Üye
14 Mayıs 2026 23:26
Yani iki ay için zaten ağzıma gelmesi falan çok normal benim on aylık bebeğim var hala Alara ağzıma geliyor çünkü mideleri çok küçük hareket ettikçe yukarı çıkabiliyor bu tam bir reflü denemez onun dışında kilo alımı nasıl eğer kilo alımı iyiyse sıvı sonuna yetiyor demektir günlük cıs sayısı da yeterli ise çünkü Memede ne kadar emiyor bilemiyoruz
S
Sinem K.
14 Mayıs 2026 23:54
2 aylık bebeğe göre 30 ml mama alması az değil mi ama bir de memeyi tutuyor normalde memede uyuyan bebek şimdi biraz emdikten sonra huzursuzlanoypr bırakmak istiyor bir daha da memeye gelmiyor
S
Sena K.
15 Mayıs 2026 00:38
Mamayı biberonla veriyorsanız onun akışına alıştıkları için memeden gelen süt akışı yavaşlayınca emmek istemiyorlar bizde de durum aynı
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 00:40
Mamayı biberonla veriyorsanız onun akışına alıştıkları için memeden gelen süt akışı yavaşlayınca emmek istemiyorlar bizde de durum aynı
Yükleniyor...