Reflü Kilo Alimi

75 görüntüleme
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 22:52
Merhabalar, 7 aylik oğlumunda reflu olduğunu düşünüyorum, tam olarak olup olmadığını anlamanın yolları nedir? Oglum 5. Ayına kadar her beslenmeden sonra kusuyordu son 2 ayda azaldi. Ve aşırı gazlı bir bebek
N

Nur ..

4 Nisan 2026 23:05
İlk aylarda gürültülü kaka memede boğulma gibi durumlar da eşlik ediyo muydu kusmalara ?
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 23:10

Nur 🌸

İlk aylarda gürültülü kaka memede boğulma gibi durumlar da eşlik ediyo muydu kusmalara ?

Evet, ediyordu. Meme de boğulma halen daha oluyor. Sütüm hızlı geliyor ondan oluyor diye düşündüm. Gürültülü ve mukuslu kaka vardı
N

Nur ..

4 Nisan 2026 23:13
Benimki de 7 aylık Osman hoca hiperlaktasyonumun olduğunu söyledi yani bu saydığınız belirtilerin hepsi bizde de hala var 7. Ay itibariyle azalarak 1 yaşına kadar bitiyomuş. Sorun bebeklerimizde değil yani bizde 🫠
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 23:16
Mukuslu kaka da var mıydı? Ve kilo alimi da azaldi 😐 hiperlaktasyondan bende şüphelendim ama doktora vs. Danışmadim bu konuyu
N

Nur ..

4 Nisan 2026 23:32

Aycan Gül

Mukuslu kaka da var mıydı? Ve kilo alimi da azaldi  hiperlaktasyondan bende şüphelendim ama doktora vs. Danışmadim bu konuyu

Hiç normal kaka görmedim desem yeridir. Persentilin de bir sıkıntı yoksa korkmayın benimki de aynı
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 23:37
Alerji testi vs yapildi temiz geldi hiperlaktasyon kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Doktoruma bunu söylemiştim ondan olamaz demişti (yurtdisinda yasiyorum).
N

Nur ..

5 Nisan 2026 00:11

Aycan Gül

Alerji testi vs yapildi temiz geldi hiperlaktasyon kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Doktoruma bunu söylemiştim ondan olamaz demişti (yurtdisinda yasiyorum).

Biz direkt Osman hoca takipliyiz. 2 bebeğe yetecek şekilde gelen bir sütü tek bebeğe vermeye çalışıyosun o yüzden oluyo bunlar dedi. 3. Ayına kadar halletmen gerekiyordu hiperlaktasyonu artık 1 yaşına kadar düzelmesini bekleyecez dedi
A

Aycan G.

5 Nisan 2026 00:14
Galiba bizde de sürecek gibi bu süreç. Bende başlarsa sütümü 2 saatte bir sagiyordum oglum hastanede kalmıştı bi sure, sut sağıp vermem gerekiyordu galiba ondan dolayı sütüm çoğaldı
N

Nur ..

5 Nisan 2026 00:18

Aycan Gül

Galiba bizde de sürecek gibi bu süreç. Bende başlarsa sütümü 2 saatte bir sagiyordum oglum hastanede kalmıştı bi sure, sut sağıp vermem gerekiyordu galiba ondan dolayı sütüm çoğaldı

Benim de başta memeyi tutmadı 38 gün boyunca sağdım sonrasında tuttu ondan oldu ama kabullendim artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir