Reflü Kilo Alimi
75 görüntüleme
A
Aycan G.
4 Nisan 2026 22:52
Merhabalar, 7 aylik oğlumunda reflu olduğunu düşünüyorum, tam olarak olup olmadığını anlamanın yolları nedir? Oglum 5. Ayına kadar her beslenmeden sonra kusuyordu son 2 ayda azaldi. Ve aşırı gazlı bir bebek
N
Nur ..
4 Nisan 2026 23:05
İlk aylarda gürültülü kaka memede boğulma gibi durumlar da eşlik ediyo muydu kusmalara ?
A
Aycan G.
4 Nisan 2026 23:10
İlk aylarda gürültülü kaka memede boğulma gibi durumlar da eşlik ediyo muydu kusmalara ?
N
Nur ..
4 Nisan 2026 23:13
Benimki de 7 aylık Osman hoca hiperlaktasyonumun olduğunu söyledi yani bu saydığınız belirtilerin hepsi bizde de hala var 7. Ay itibariyle azalarak 1 yaşına kadar bitiyomuş. Sorun bebeklerimizde değil yani bizde 🫠
A
Aycan G.
4 Nisan 2026 23:16
Mukuslu kaka da var mıydı? Ve kilo alimi da azaldi 😐 hiperlaktasyondan bende şüphelendim ama doktora vs. Danışmadim bu konuyu
N
Nur ..
4 Nisan 2026 23:32
Mukuslu kaka da var mıydı? Ve kilo alimi da azaldi hiperlaktasyondan bende şüphelendim ama doktora vs. Danışmadim bu konuyu
A
Aycan G.
4 Nisan 2026 23:37
Alerji testi vs yapildi temiz geldi hiperlaktasyon kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Doktoruma bunu söylemiştim ondan olamaz demişti (yurtdisinda yasiyorum).
N
Nur ..
5 Nisan 2026 00:11
Alerji testi vs yapildi temiz geldi hiperlaktasyon kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Doktoruma bunu söylemiştim ondan olamaz demişti (yurtdisinda yasiyorum).
A
Aycan G.
5 Nisan 2026 00:14
Galiba bizde de sürecek gibi bu süreç. Bende başlarsa sütümü 2 saatte bir sagiyordum oglum hastanede kalmıştı bi sure, sut sağıp vermem gerekiyordu galiba ondan dolayı sütüm çoğaldı
N
Nur ..
5 Nisan 2026 00:18
Galiba bizde de sürecek gibi bu süreç. Bende başlarsa sütümü 2 saatte bir sagiyordum oglum hastanede kalmıştı bi sure, sut sağıp vermem gerekiyordu galiba ondan dolayı sütüm çoğaldı