Reflü Hakkında
93 görüntüleme
M
M.C
25 Kasım 2025 10:08
Bebeğinde sessiz reflü olan anneler nasıl başa cıkıyorsunuz bu durumla,iştahı iyi kusması yok ama sürekli ağzına geliyor yedikleri ne yapacağımı şaşırdım

Özge Ö.
26 Kasım 2025 21:12
Aynı durumu yaşıyoruz 8 aylık olduk ve ne yapacağımı bilmiyorum
M
M.C
27 Kasım 2025 09:47
Benim oğlumda öyle herkeyğ yemek istiyo ama reflüden yiyemiyor
Ö
Özge I. A.
20 Ocak 2026 12:15
Merhaba benim oğlumda da olduğunu düşünüyorum şu an 11 aylık hemen hemen her yemektensonra ağzına geliyor ve hıçkırık tutuyor gece çok sık uyanıyor sebebini reflüye bağladım doktora götürdünüz mü siz herhangi birr tedavisi var mı? Kusmadığı ve iştah kaybı olmadığı için sorun değil diyorlar ama yine de hayat kalitesini etkiliyor 9. Aya kadar geçtiğini duymuştum sanki giderek daha da artıyor aksine
M
M.C
21 Ocak 2026 11:26
Evet götürdüm aynı şeyleri yaşıyorlar, kusması olmadığı için sadece gastrotus baby verdiler ama oğlum 11 aylık ve reflüden dolayı max 100 içebiliyor, şimdide ayaklansın düzelicek diyorlar bakalım ne zaman düzelecek
Ö
Özge I. A.
21 Ocak 2026 15:17
İlaç hiç işe yaramadı mı peki gündüz bir şekilde tolere edebiliyoruz ama geceleri çok sorun olmaya başladı. Ve üzülüyorum muhtemelen doğduğundan beri yaşıyoruz her uykusundan ağlayarak uyanıyor bir uykusu max 40 dk çok yoruldum kendimi de geçtim bebeğim uyuyamıyor üzülüyorum bu haline hiç mü bir çözümü yok bunun
M
M.C
21 Ocak 2026 19:02
Oğlumda öyle saat başı ağzına geldiği için şapırdıyordu ağzını bir tık işe yaradı rahatlattı, aç karnına önce motis yemekten 10 dk önce sonra yemek üstüne gastro baby, cocuk gastroenterolojisi ne götürmüştüm profa o önermişti