Reflü+ Gaz

76 görüntüleme
Z

Zeliha

27 Temmuz 2025 14:17
45günlük Bebeğim her emzirmeden sonra içtiği sütün fazlasını direk kusuyor memeden ayrıldığı gibi yada su şeklinde sızıyor. Tam gazını alıp dik şekilde beklettikten sonra yatıyorum bu sefer peynir kesiği şeklinde burnundan gelecek kadar kusuyor boğuluyor. Reflü ve gaz teşhisi koydular. Gastrotuss relaktaz ve probiyotik kullanıyoruz pek etki etmedi gibi. Ayrıca bunlara ek olarak 5 gündür ishal şeklinde yeşil kaka yapıyor. 3 farklı doktora gittim tahlilde yapmadılar yarın 4ncü doktora gideceğim ne yapacağımı şaşırdım
Yeter O. .

Yeter O. ..

27 Temmuz 2025 14:49
Süt alerjisi olabilir ki öyle gözüküyor
S

Sdnrgnc

27 Temmuz 2025 14:49
Yeşil kaka demek sürekli ön Süt emzirmişsin demek. Her iki memeyi de tam bitene kadar emzir. Meme emmeyi bırakınca bir sonra ki sefer önceki emzirdiğin memeden başla. Son sütü mutlaka alsın.
Merve K. .

Merve K. ..

27 Temmuz 2025 15:35
Relactaz yeşil kaka yaptırıyor. Benim bebeğimde Relactazı kullanınca yeşil kaka yapıyordu
Z

Zeliha

28 Temmuz 2025 04:18
Süt alerjisi olduğunu nasıl anlayabilirim test ile mi yoksa diyet mi yapacağım
Z

Zeliha

28 Temmuz 2025 04:19
Emzirdikten 1-2 saat sonra emiyor yine aynı memeyi mi vereceğim diğeri çok acıyor sertleşiyor öyle yapınca
Z

Zeliha

28 Temmuz 2025 04:19
Relactazı her emzirmede değilde günde 1-2 defa kullandık yine de yapar mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir