Reflü Gaviscon
246 görüntüleme
T
Tuğçe ..
17 Nisan 2026 22:13
Bebeğimde reflu var ancak doktor gaviscon şurup verdi bir ölçü kullanmami istedi , biz yetişkinlerin kullandigi gaviscondan ancak araştırmalarıma göre bebeklerde farklı tarzı kullanılıyormuş şase gibi mesela , kullanıp kullanmamak konusunda tereddütteyim ne yapmalıyım
E
Esmanur ..
17 Nisan 2026 22:19
Normal recete edilen surubu alicaksiniz bebeklere gore olani var doktorunuz nekdar ölcu dediyse o miktarda vericeksiniz beslendikdek 10 dk sonra veriliyor surup kendi bebegimin reflusu icinde vermisid doktorumu,
T
Tuğçe ..
17 Nisan 2026 22:29
Bebeklere göre olanı değil işte bizim kullandığımız yetişkinlere göre olani yazmiz
Z
Zahide.
17 Nisan 2026 22:30
Beş yıl önce kızımda çok fazla kullandım şase olanını şurup olanı olduğunu bilmiyordum açıkçası
T
Tuğçe ..
17 Nisan 2026 22:31
En iyisi ben tekrar doktora götüreyim ya da eczane ile görüşeyim

Deniz T.
Premium Üye
17 Nisan 2026 23:10
Merhabalar reflu icin bize de doktorumuz gaviscon şase vermisti (Bazen bulmak zor olabilir diye yorumlamıştı) icimi daha kolay olan tad anlamın da gastrobaby yazdı hangisini bulursanız demisti. Bence siz ya bir daha doktorunuza danışın ya da çocuk icin olanını alın derim.
T
Tuğçe ..
18 Nisan 2026 01:41
Merhabalar reflu icin bize de doktorumuz gaviscon şase vermisti (Bazen bulmak zor olabilir diye yorumlamıştı) icimi daha kolay olan tad anlamın da gastrobaby yazdı hangisini bulursanız demisti. Bence siz ya bir daha doktorunuza danışın ya da çocuk icin olanını alın derim.
Yükleniyor...