Reflü (başı Geriye Atması)
62 görüntüleme
A
Aleyna K.
27 Temmuz 2025 20:18
Bebeğim 4 bucuk aylık 3 bucuk aylıkken başını uyurken geriye doğru atmaya başladı havaya kaldırıyo başını geriye atıyo başta hafifti sonradan ileri derecede oldu doktorumuza sorduk reflü olabailir dedi geçmezse nöroloji doktoruna gidebilirmişiz motis kullandık 2 hafta iyiydi şimdi yine başladı böyle bi durum yaşayan varmı acaba merak ediyodum hocam sizde cevap verirmisiniz lütfen
M
Melike A.
27 Temmuz 2025 22:38
Benim oglum dogdudugu ilk gunden itibaren basini hep geri atiyordu reflu denildi probiyotik ve reflu mamasi baslandi 2 ayinda o zamana kadar cok fazla doktora gidiyoduk surekli aglamalar kusmalar bas geri atmasi cogalmisti 6 ay oldu hala devam ediyo basi geri atma turkiyede kaldirilmis ama ben imkan bulup yurt disindan biogaia getirttim 2 tane kullandim cocugumda doktorumuzun onermesiyle cok iyi gelmisti basi geri atma durumu gayet azalmisti ama birakinca tekrar basladi ve artik huy haline getirdi benim oglum bu durumu ne yaptiysam duzeltemedim ve suan oturtmaya calisiyorum mama sandalyesinde dahi ayni sekilde atiyo kendini geri kucakta yerde yatarken dahi kafasi hep geri gidiyo sanirim bu durum biraz daha fazla zaman sonra duzelicek ama surekli kafa egzersizi yaptirmamiz gerek diger annelere nazaran