Reflü Allerji
791 görüntüleme
H
Hivda
Premium Üye
22 Temmuz 2026 08:19
Bebeğim 4aylık aşırı huzursuz uyumuyor sürekli mide içeriği yemek borusuna geliyor kusamıyor bazen de kusuyor ayrıca mukusu kaka var benim diyetimde dikkat etmem gereken besinler var mı tetikliyenler neler sizce ve yediğim besinler hemen süte geçip bebeğe geçiyor mu gazı da var halla 4aydır bizi kolik diye geçiştirdiler
B
Büşra ..
Premium Üye
22 Temmuz 2026 09:25
Sadece kakada mukus olmadı ve kusma tek başına alerji şüphesi doğurmaz bence emin olmak adına bi doktora gidin derim. Bizde alerji şüphesi var mesela bebeğim huzursuzluk, şiddetli egzama ve cildinde kuruluk geceleri hırıltılı, kusma, bunların hepsi vardı. Ek olarak tahlil vermiştik kakada gizli kan pozitifti. Böylelikle diyete başladım. Şu an gözle görülür ciddi fark var. Kakada mukus yok, cildindeki kuruluk düzelmeye başladı. Bi hekim kontrolü ile ilerleyin bence
H
Hivda
Premium Üye
22 Temmuz 2026 09:58
Sadece kakada mukus olmadı ve kusma tek başına alerji şüphesi doğurmaz bence emin olmak adına bi doktora gidin derim. Bizde alerji şüphesi var mesela bebeğim huzursuzluk, şiddetli egzama ve cildinde kuruluk geceleri hırıltılı, kusma, bunların hepsi vardı. Ek olarak tahlil vermiştik kakada gizli kan pozitifti. Böylelikle diyete başladım. Şu an gözle görülür ciddi fark var. Kakada mukus yok, cildindeki kuruluk düzelmeye başladı. Bi hekim kontrolü ile ilerleyin bence
Z
Z ..
Premium Üye
14 Ağustos 2026 20:06
Yükleniyor...