Reflü

48 görüntüleme
.

.....

30 Haziran 2026 21:52
8 aylık kızım bu güne kadar her mama yedikten sonra kusuyor fışkırır gibi olmasada epey kusuyor bazen mama verdikten sonra hemen kaldirmiyorum ama kaldırdıktan sonra yine kusuyor bazen gazını çıkartmak iicn hemen kaldırıyorum karnı göğsümde olacak şekilde baskı yapmadan sırtına pıt pıt yapıyorum ağzından gazını çıkarıyor hemen arkasindan kusuyor ek gıda veriyorum öğlen kahvaltı arada 5 saat mesela geçtikten sonra ondan da minik kusuyor mama reddimizde var yani ek gıdayı 2 ye bile çıkaramadım ek gıda verdiğim de mama kesinlikle istemiyor suda istemiyor yani sıvı kaybı olmasın diye uykularında besliyorum mama ile bazen buda tok tuttuğu için ek gıda veremiyorm ek gıda verdiğimde mama istemiyor büyük bir kısır döngü deyim ne yapabilirim ne yapmalıyım geçmeyen bir kusma serüvenimiz var doyurup disara çıkmaya korkuyorum anında kusuyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
30 Haziran 2026 22:04
Merhaba, 4,5 aylık bizdede reflü var aynı sizin gibi fışkırır tarzda değil ancak her mamadan sonra muhakkak kusuyor bazen az bazen çok tadımlara önümüzdeki ay başlayacağız bu durum çok canımı sıkıyor doktorunun dediğini göre 1 yaşa kadar devam ediyormuş :( sizin az kalmış bizim daha yolumuz var sağlıcakla 🙏🏻
.

.....

30 Haziran 2026 22:09
Hatice Erol
Merhaba, 4,5 aylık bizdede reflü var aynı sizin gibi fışkırır tarzda değil ancak her mamadan sonra muhakkak kusuyor bazen az bazen çok tadımlara önümüzdeki ay başlayacağız bu durum çok canımı sıkıyor doktorunun dediğini göre 1 yaşa kadar devam ediyormuş :( sizin az kalmış bizim daha yolumuz var sağlıcakla 🙏🏻
Valla ben çôzemedim bu durumu ay ilerledikçe azalır falan saniyodum ama yok yani ek gıda ya verimli devam edemiyorum da gerçekten moralim de bozuldu artık tabağı dolu yemek istiyor dolu tabağını yediriyorum sonra asla mama icmiyor yada 5 6 saat sonra sabahki yediği o tabaktan birset mutlaka kusmugundan çıkıyor nerrede hata yapıyorum nerede yanlışım var
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
30 Haziran 2026 22:50
.....
Valla ben çôzemedim bu durumu ay ilerledikçe azalır falan saniyodum ama yok yani ek gıda ya verimli devam edemiyorum da gerçekten moralim de bozuldu artık tabağı dolu yemek istiyor dolu tabağını yediriyorum sonra asla mama icmiyor yada 5 6 saat sonra sabahki yediği o tabaktan birset mutlaka kusmugundan çıkıyor nerrede hata yapıyorum nerede yanlışım var
Sizin bir hatanız yok inanın reflü olması sebebi ile bazı bebeklerde 4. Ay veya ek gıdaya gecişte azalır veya tamamen bitermiş ancak çoğunlukla 1 yaşa kadar devam ediyormuş. Benimde çok canımı sıkıyor ancak allah başka dert vermesin bekleyip sabredeceğiz. Bizim gibi deneyim yaşamış olanlar yazarsa çok memnum olurum.
.

.....

30 Haziran 2026 22:57
Hatice Erol
Sizin bir hatanız yok inanın reflü olması sebebi ile bazı bebeklerde 4. Ay veya ek gıdaya gecişte azalır veya tamamen bitermiş ancak çoğunlukla 1 yaşa kadar devam ediyormuş. Benimde çok canımı sıkıyor ancak allah başka dert vermesin bekleyip sabredeceğiz. Bizim gibi deneyim yaşamış olanlar yazarsa çok memnum olurum.
İnsalllah sizinde bian önce geçer öğlen güzel kahvaltı yapiyirdu artık 3 4 tatlı kaşığı verip birakicam mama ya yonelsin falan diye ama bakalım valla şaştım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir