Reflü

91 görüntüleme
Y

Yasemin

14 Mart 2026 16:56
Bebeğim 2.5 aylık fizyolojik reflüsü var. Ne denediysem de uykularını bozuyor. Kısa uykular uyuyor. Öneriniz nedir.
R

Rabia K. ..

14 Mart 2026 16:57
Reflü yatağı yada yattığı yerin baş kısmını yükseltmeyi denediniz mi
Y

Yasemin

14 Mart 2026 16:59
Rabia K.
Reflü yatağı yada yattığı yerin baş kısmını yükseltmeyi denediniz mi
Evet denedim. Reflü yatağının bile altını biraz yükselttim. Yüz üstü yatırınca anca biraz rahatlıyor. Sırt üstü yatıramıyorum. Öğürüyor kusuyor. Öksürme tutuyor. Uykusunu çok etkiliyor bu durum.
R

Rabia K. ..

14 Mart 2026 17:02
Yasemin
Evet denedim. Reflü yatağının bile altını biraz yükselttim. Yüz üstü yatırınca anca biraz rahatlıyor. Sırt üstü yatıramıyorum. Öğürüyor kusuyor. Öksürme tutuyor. Uykusunu çok etkiliyor bu durum.
Kafanızı karıştırmak istemem ama bende tam 2 buçuk aylıkken reflü sanıyordum sürekli bı öğürmesi vardı uyurken boğazında balgam varmış tabi fark etmedim sonra bronşiolit tanısı aldı
Y

Yasemin

14 Mart 2026 17:03
Rabia K.
Kafanızı karıştırmak istemem ama bende tam 2 buçuk aylıkken reflü sanıyordum sürekli bı öğürmesi vardı uyurken boğazında balgam varmış tabi fark etmedim sonra bronşiolit tanısı aldı
Yok biz direk fizyolojik reflü tanısı aldık. İki ayrı doktor gördü. Her emzirmede sonra da Kusuyor
R

Rabia K. ..

14 Mart 2026 17:05
Yasemin
Yok biz direk fizyolojik reflü tanısı aldık. İki ayrı doktor gördü. Her emzirmede sonra da Kusuyor
Çok geçmiş olsun emzridikten sonra hemen yatırmayın 15-20 dk dik pozisyonda kucakta hem gazı çıkar hem kusması azalır ben o şekilde çözüm bulmuştum 5 aylık hala her emzirme sonrası koyarsam arada oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir