Reflü
80 görüntüleme
R
Rukiye A.
6 Şubat 2026 16:42
64 günlük Bebeğim reflü oldu süt sürekli ağzına geliyor ve rahatsız oluyor. Bir kaç kez de nefesi kesildi boğulma gibi bir şey oldu. Doktor önemli bir şey olmadığını emzirme saatini uzatmam gerektiğini 3 saatten erken emzirmemem gerektiğini söyledi fakat benim bebeğim o kadar duramıyor 2 saatte blr emmek istiyor emzirmeyinde krize giriyor hiçbir şekilde de susmuyor. Ne yapabilirim
D
Deniz ..
6 Şubat 2026 16:49
Bizde de aynı şey var maalesef , 2 ay 10 günlük. Önce gastronuss şurup kullandık değişmeyince . Şimdi gavisgon infant . Yani cok iyi mi geliyo bilmiyorum cünkü hala süt , mama ağzına geliyo ve ağlıyor uyumakta güçlük çekiyo.gavısgon daha iyi gibi ama bu sefer de kabız [oldu.ben](oldu.ben) de napıcamı şaşırdım açıkcası.ben beslenme aralığını da açtım üstelik gece 4 saat gündüz 3 saat ama değişmedi.

Deniz T.
6 Şubat 2026 16:59
Merhabalar benim bebegim de de reflü vardi ne gaviskon ne de gastronuss kullanamadik ben sık ama az besledim. Mide hareketlenince emzirmeyi birakiyordum. Bir sure sonra kendiliginden gecti sayilir suan 4 ay 22 gunluk ilk zamanlar resmen emdigini fışkırır tarzda kusuyordu
R
Rukiye A.
7 Şubat 2026 08:15
Yoğun kusma bizde de vardı arada Gaviscon veriyorum ama 3-4 saatte bir emzir kuralına uyamıyorum çok ağlıyor