Reflü
72 görüntüleme
D
Deniz ..
30 Ocak 2026 15:26
Selamlar 9 haftalık oğlum tüm gün uyumuyor öğlenden akşam 10-11 e kadar 5-10dakka uyku o da kucakta, kucakta uyuyor beşikte anında uyanıyor. Ağzında da uyandığında köpükler oluyor ve uyurken yutkunmaları var sürekli. Gasturatus Reflü şurup kullanıyorum ama sanırım fayda etmiyo maması alerjik mama .aynı durumda olan ve başka bir şey kullanan uygulayan var mı?

Afranur K.
30 Ocak 2026 16:20
Beşiğin içine ben reflü yatağını (basit-takoza benzeyen reflü yatağım vardı. Yataş junoyu hiç sevmedim bu anlamda). koymuştım, baş kısmını yatakla birlikte yükseltenleri de okumuştum.
Ama yattığı tüm alan eğimli olsun takoz gibi düşünüm.
Zaten beslenmeden sonra dik tutmak vs. Kesin söylemişlerdir dite düşünüyorum.
E
Ebru K.
30 Ocak 2026 16:38
Kızım dört aylık oldu hala reflü belasıyla uğraşıyoruz bizde alerji maması kullanıyoruz. Reflü yatağı bizde azda olsa işe yaradı ve her beslenme sonrası dik tutmay çalışın 15 dk kadar . Fışkırır tarzda kusma ve kilo probleminiz varsa doktora görünmenizde fayda var
D
Deniz ..
30 Ocak 2026 19:36
Beşiğin içine ben reflü yatağını (basit-takoza benzeyen reflü yatağım vardı. Yataş junoyu hiç sevmedim bu anlamda). koymuştım, baş kısmını yatakla birlikte yükseltenleri de okumuştum.
D
Deniz ..
30 Ocak 2026 19:40
Kızım dört aylık oldu hala reflü belasıyla uğraşıyoruz bizde alerji maması kullanıyoruz. Reflü yatağı bizde azda olsa işe yaradı ve her beslenme sonrası dik tutmay çalışın 15 dk kadar . Fışkırır tarzda kusma ve kilo probleminiz varsa doktora görünmenizde fayda var
E
Ebru K.
30 Ocak 2026 19:53
kusması var ama az peynir kesiği gibi , sizin kullandğınoz alerji maması aptamil pregomin syneommu ?sanırım tadı kötü ,baya az yemeye başladı benim oğlum , başka bi marka mı ?önerir misiniz başkaysa
D
Deniz ..
30 Ocak 2026 21:08
Benim kızımda az yiyor, üçüncü günden sonra uykusu düzene girdi azda olsa öncesinde günlük 5 saat bile uyumuyordu. Mama hazırladıktan sonra kapağı biraz açık kalsın kokusu azalır. Umarım miniklerimiz alışır bu mamaya :(