Reflü

37 görüntüleme
M

Merve A.

30 Aralık 2025 14:42
2.5 aylık kızım var geçen ay 1 kilo almıştı bu ay 600 gram aldı reflüsü var önceden gece emiyordu şimdi gece 12 sabah6 arası uyuyor emmek için uyandırmıyorum yetersiz kilo aldığı için gece uykusunu bölmelimiyim reflü maması kullansam düzene girer mi
Afranur K.

Afranur K.

30 Aralık 2025 15:29
Durumun gece uykusuyla alakalı olduğunu çok düşünmüyorum Merve hanım, benim kızım da yeni 3 aylık oldu, 6 saate yakın uyuyor geceleri, kilo alımı da iyi durumda. Reflü için eğimli yatırmanızı öneririm evdeki hamağımızı bile eğimli pozisyona getirdik biz. Aniden çok emzirmeyin de sık sık az az emzirin. Bir de mama olayına bence doktorla görüştükten sonra karar verin.

Mesela bizde kilo kaybı olmuştu ara dönemde 200 gr kadar vermişti. Doktora mamaya başlayalım mı diye sorduğumda önce yeniden emzirme danışmanı ile görüşmemizi ve 1 aylık takip yapmamızı istemişti. 3. Aydayız kilomuzu gayet güzel bir biçimde geri aldık.

Bi de kendim yediklerime dikkat etmeye özen gösterdim, tahin, buğday, boza vs. Gibi sütü yağlandıran emziren anne diyeti olarak geçen besinleri tüketmeye özen gösterdim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir