Reflü
37 görüntüleme
G
Gamze M.
7 Ağustos 2025 20:25
Bebeğim ek gıdaya başladığından beri gece sık uyanmaları başladı ve kafasını arkaya doğru pozisyonlandırmaya ayrıca kesil kesik kusmalara başladı reflüden şüpheleniyorum başına gelen var mı acaba

Fadile B.
9 Ağustos 2025 06:10
Bebeğiniz ek gıdaya başlamışsa tahinde tattırdıysanız sabahları bir çay kaşığı tahin midasitini baskıcıydı daha rahatlatıyormuş reflü onluyornuç
Ya da ek gıdaya başladı siz onu da fazla besliyor olabilirsiniz bebeğiniz istemediği an mama vermeyi kesin yani ek gıda olarak söylüyorum sonra tekrar deneyin yerse yer yemezse çok zorlamanın da bir anlamı yok ya tıka basa doyurmayın
Ya da ek gıdaya başladı siz onu da fazla besliyor olabilirsiniz bebeğiniz istemediği an mama vermeyi kesin yani ek gıda olarak söylüyorum sonra tekrar deneyin yerse yer yemezse çok zorlamanın da bir anlamı yok ya tıka basa doyurmayın

Fadile B.
9 Ağustos 2025 06:10
Hani size uyarırken tıka basa duyurmama konusunda Çünkü ben aynı hatayı yaptım o yüzden söylüyorum
G
Gamze M.
9 Ağustos 2025 07:50
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için tahini tattırdım bir deneyim
G
Gamze M.
9 Ağustos 2025 07:50
Aslında çok yiyen bir bebeğim yok çokta besşemiyorum ama yoğurt yoğunlukta besliyorum belki de yoğurt asiti yükseltiyordur