Reflü
66 görüntüleme
R
Rabia D.
6 Temmuz 2025 06:24
4.5 aylık erkek bebegim 7300 gram boy 66. Dogum kilosu 3650 boy 53. Doğduğundan beri her beslenme sonra kusuyor gastrotuss kullanıyoruz ama bir etkisi olmadı ne yapmalıyız
B
Büşra A.
6 Temmuz 2025 07:10
Bizde de aynı problem var 4 aylık erkek bebek 6500 gram doğum kilosu 3800 süt alerjisi var. Anne sütü ve alerjik mama alıyor her beslenme sonrası kusuyor özellikle anne sütünden sonra olduğu gibi çıkarıyor. Diyetime özen gösteriyorum fakat kusma problemimiz bitmedi doktorumuz fazlasını atıyor diyor kilo alımı da yavaş kullandığımız bir ilaç da yok ne yapmalıyız
R
Rabia D.
6 Temmuz 2025 07:33
Gerçekten çok sinir bozucu. Kıyafet dayanmıyor. Doktor kilo alımı normal geçer diyor. Alerji testi mi yapıldı. Benim kızım da böyleydi. İlaç kullandık ama yine de kusuyordu. 6. Aya kadar azalıyor 6. Aydan sonra ek gıda doneminde baya yavaşlıyor ve geçiyor umudum o yönde.
B
Büşra A.
6 Temmuz 2025 10:06
Alerji testi yapılmadı kakasında kan vardı bu yüzden alerji teşhisi konuldu bizde çok yorulduk artık kıyafetler halılar hep battı önlem de alamıyoruz bazen beslendikten hemen sonra bazende bir saat sonra kusuyor belli olmuyor ne zaman kusacağı
M
Meltem T.
11 Temmuz 2025 07:09
Benimde 7 aylik oglum doğumundan 6 ayına kadar her beslenme sonrasi istisnasız kusardi.beni emerken meme de bile kustugu olurdu.ispa diyeti uyguladım ar mama kullandım bir nebze azalttı.ek gıda donemine geçince azalıyor ve bir süre sonra kesiliyor.kilo alımında sikinti yoksa telas yapmayın.