Reflü

72 görüntüleme
F

Fatma N. M.

1 Temmuz 2025 14:30
41 günlük bebeğim her emzirme sonra defalarca kusuyor ve ağrı çekiyor. Sürekli ağlama ve huzursuzluk içinde kıvranıyor. Emdikçe kusuyor, kustukça emmek istiyor. Kusmaktan hem gece hem de gündüz doğru düzgün uyuyamıyor. Tüm bunların yanında kilo alımı iyi olduğu için kusması normal kabul ediliyor. Ama gün içerisinde 15-20 defa ağız dolusu kusuyor ve burnundan bile kusmuk geliyor. Bunun bir çözümü yok mu?
Ü

Ümran A.

1 Temmuz 2025 14:35
Reflü yatağı alıp deneyebilirsiniz, benim kızımda ilk haftalarda emdikten sonra kusması acı çekmesi oluyordu. Yataktan sonra azaldı şuan 50 günlük ve hiç kusmuyor diyebilirim çok şükür
F

Fatma N. M.

1 Temmuz 2025 14:38
Relü yatağını 2 haftalıkken kullanmaya başladık ama faydasını göremedik malesef. Gün geçtikçe kusmaları daha da artıyor
K

Kübra N.

1 Temmuz 2025 14:45
Emzirdikten sonra muhakkak gazını çıkarmış olmasına özen gösterin. 30 dk kadar dik pozisyonda tutun ondan sonra yatırım. Benim bebeğim 4 aylık hala kusmaya devam ediyor. Kustuktan sonra yeniden emmek istiyor ama emzirmeyin çünkü bu sefer de fazla geldiği için yeniden rahatsız oluyor. Kontrole gittiğinizde doktorunuz takiplerinizde bir sorun görmezse genelde sadece takip etmeyi ve bu önerileri veriyorlar.
B

Begüm E.

10 Temmuz 2025 12:30
Benim de bebeğim öyleydi 50. Gününden sonra biraz azalmaya başladı ama hala kusuyor şu an 70 günlük. Reflü yatağında yatırıyoruz mutlaka kustuğu boğazına kaçmasın diye ve mama ya da emzirme sonrası mutlaka gazını çıkarmaya çalışıyoruz 10 dakika kadar deniyoruz biz gazı çıksın ya da çıkmasın minimum 25-30 dakika kucakta dik pozisyonda tutuyoruz uyusa dahil bu şekilde biraz daha iyi oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir