Reflü

139 görüntüleme
G

Gülser Z.

18 Haziran 2025 22:55
Bebeğim 9 aylık olucak erkek doğum kilosu 3.200 2 hafta önce tartıldı 7.800 çıktı reflü için bir çok ilaç denedik fayda etmedi kilosunu az buluyor doktorumuz emiyor mama desteklide gitmek istiyorum ek gıdayla birlikte kilo alması için ama bir çok mama denedim kabul etmiyor çok kusuyor ve çok fazla hareketli önereceğiniz kilo aldıran bir mama ve tarif varmı? Kusmadan yıldım artık🥱
S

Selma K. ..

19 Haziran 2025 17:23
Kızımda reflu vardi. 10.aya kadar kullandi ilacini cok fayda etmedi malesef ama kilosu normaldi. Kusmasi azalsin diye kullandirdi doktorumuz. 11 aylikken bitti kusmasi. Sizin ki de gecebilir bence az kalmis. Kilo aldiran tarif internette ek gida sayfalarinda vardir sanirim
M

Melike A.

19 Haziran 2025 20:45
Benim oglumada ileri derece reflüsü var denilmisti doktorumuz mama destegi baslatmisti aptamil ar mama kullandim gunluk gerektigini dusundugum kadar 3 ay icerisinde reflusu geriledi kilo alimi yukseldi suan mama destegini kestik kusmalari tamamen kesildi mama olarak deneyebilirsiniz isterseniz eczanelerden bulabilirsiniz
T

Tuğba K. ..

27 Haziran 2025 12:10
Benim oğlum da çok kusardı. Zamanla azaldı ama hala ayda bir de olsa da kusuyor. Bu arada 15 aylık oldu. Çok mu yediriyorum desem aşırı kilolu değil bence bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir