Reflu
122 görüntüleme
Y
Yasemin I. ..
2 Haziran 2025 17:29
Bebeğim 7 aylık. 2 aydir ek gida da alıyor ama doğuştan beri olan reflusu geçmedi. Emdikten sonra sürekli kusuyor. Hiperlaktasyon olduğu için tek meme emziriyorum. Emzirme araligi4-5saati buluyor ve günde toplam 1 cay bardagi kadar ek gıda alıyor. Bir memeden yaklasik 7-10 dk emiyor. Reflusu icin gittigim bir doktor fazla beslendiğini söyledi ama memeden ben cektigimde çığlık kiyamet ağlıyor. Beslenmesi fazla mi nasil anlayacağım?
E
Ebru
3 Haziran 2025 10:39
Bana da bebegım ıcın reflu dendi emdıkten sonra kusuyordu.ama kendım edindiğim tecrübeye gore emdıkten sonra gazını alırsam kusmuyor gazı olunca kusuyor
D
Dilan Ç. ..
3 Haziran 2025 10:45
Beslemeden önce mutlaka bi 5 dk kadar sağım yapın. Hiperlaktasyon için iyi gelecektir. Çocuğun hızlı beslenmesini engellediğinden dolayı daha az hava yutar. Böylece hem daha az gazı olur hem de hava yutmazsa kusma ihtimali azalır. Siz de yediklerinize dikkat edin. Özellikle yumurta, biber ve domates yediğimde çocuğumun reflüsünün kötüleştiğini farkettim. Siz de gözlem yapın
Y
Yasemin I. ..
3 Haziran 2025 11:13
Gaz çıkarırken de kusuyor benimki onu da denedim malesef. Sağım yaptigimizda üzerine bebek de emiyor ya meme tam bosaldigi icin daha cok dolmuyor mu ?