Reflü

139 görüntüleme
D

Dilan Ç. ..

29 Mayıs 2025 22:16
37 haftada 34 uyumlu 1910 gram doğdu oğlum. Şuan 52 günlük ve sürekli mide sıvısı ağzına geliyor. Kusma çok nadir oluyor ama özellikle beslenme sonraları çok kötü canı yanıyo sürekli yutkunuyo dilini dışarı çıkarıp duruyo. Besledikten sonra hröen yatırmıyorum, yatırırken hemen hemen 40 45 dereceyle yatırıyorum, beslerken aralarda ve sonrasında gazını mutlaka çıkartıyorum, besleme miktarını abartmamaya özen gösteriyorum ama durum değişmiyor. Uyku uyuyamaz oldu sürekli ağzına sıvı geliyor canı yanıyor yutkunuyor ağlıyor
R

Rabia S. Y.

30 Mayıs 2025 13:14
Ben de aynı problemi yaşamıştım. Yoğun bir gaz problemimiz de vardı. Çocuk gastroenteroloji uzmanına götürdüm prof. Bir süre ilaç kullandık epey düzeldi. Ama gaz düzelmedi ve çok kabızlık yaşadı. Kabızlığı da hala tam olarak geçmedi. Allah yardımcımız olsun. Çocuk gastroya gösterebilirsiniz kabızlık için önlem almak şartı ile.
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

30 Mayıs 2025 21:22
Anlattiginiz şey normal bebeklerde de, reflü hastalığı olan bebeklerde de görülebilen bir durum. Eğer kilo alımınız gereği ise ilaç kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer kilo almanız normalse müdahale etmeden de izleyebilirsiniz. Eğer kilo alımınız hızlı ise gözden kaçırdığınız bir sorun var muhtemelen.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir