Refleks

58 görüntüleme
A

Ayşe A.

11 Mayıs 2026 22:15
Bebeğim 3 ayını doldurdu. Moro refleksi hala devam ediyor. Doktor takip edelim normalde kaybolması lazım dedi. Internette 6 aya kadar kaybolur yazıyor. Şuanki durumu ne derece riskli?
L

Lale

11 Mayıs 2026 22:48
Normalde 4.ayına girmiş bir bebeğin Moro refleksi kaybolması lazım değil. [6.aya](6.aya) doğru azalıp kayboluyor zaten. Boşu boşuna stres yapmayın. Bazı doktorlar [12.aya](12.aya) kadar çok hafif olarakta olabilir diyor. 33 yaşındayım ben bile bazen yaşıyorum. Annelik başlı başına kaygı zaten gereksiz yere kaygılandırmak bazı doktorların görevi sanki
B

Berfin Ö.

11 Mayıs 2026 23:07
Bosuna stres yapmayin ben dahil bir cok arkadasimin bebeğinin refleksi 5 6 arasinda kayboldu
A

Ayşe A.

11 Mayıs 2026 23:13
Lale
Normalde 4.ayına girmiş bir bebeğin Moro refleksi kaybolması lazım değil. [6.aya](6.aya) doğru azalıp kayboluyor zaten. Boşu boşuna stres yapmayın. Bazı doktorlar [12.aya](12.aya) kadar çok hafif olarakta olabilir diyor. 33 yaşındayım ben bile bazen yaşıyorum. Annelik başlı başına kaygı zaten gereksiz yere kaygılandırmak bazı doktorların görevi sanki
Çok teşekkür ederim
A

Ayşe A.

11 Mayıs 2026 23:14
Berfin Öz
Bosuna stres yapmayin ben dahil bir cok arkadasimin bebeğinin refleksi 5 6 arasinda kayboldu
Çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir