Red Dönemi

441 görüntüleme
Ö

Özlem B.

27 Haziran 2026 20:00
Biz 48 gündür meme reddindeyiz biberon almıyor meme almıyor sadece uykuya dalmak üzere iken emzitebiliyorum ne yapmalıyım
M

Meliha T.

27 Haziran 2026 21:02
Ayakta gezerek emzirin duşta emzirin
Ö

Özlem B.

27 Haziran 2026 21:09
Denedim hepsini asla kabul etmiyor gece emiyor gündüz emmiyor karanlık olsun diye banyo da emzirmeyi deniyorum onuda kabul etmiyor bilinç açık olduğunda emziremiyorum
N

N.ö

27 Haziran 2026 21:22
Aynı sorun bende 2.5 aydır var. El mahkum önce uyutup sonra emziriyorum ya da tam uyandığı anda alıp emziriyorum. Sürekli teklif ediyorum ara sıra alıyor uyanıkken de . Keyfine göre yani. Aylardır uyurken nöbet tutuyorum az kimildansin da vereyim emsin diye. Bu şekilde çok az şekilde biberon kullanarak geldik hala da gidiyoruz bakalım ne olacak.
Ö

Özlem B.

27 Haziran 2026 21:23
Aynıyız demek ki biberon da almıyor bizim ki son bir haftadır vermeye çalışıyorum çok karşıydım ama bi umut alır diye vermeye başladım kabul ettiremedim çok zormuş daha ne kadar sürer bilmiyorum
H

Hatice K. ..

28 Haziran 2026 23:16
Eğer hala bir şekilde memeyi alıyorsa merak etmeyin doğru hamleyle geçiyor mesela ben fazlaca emzirdiğimden gaz sorunu oluyordu emerken kaka yapıyordu bağırsak hareketlerisüt hızlanıyordu bundan rahatsız oluyormuş ve başımın belası tazyikli akış ana düzeldik şükürler olsun rabbime hiç vazgeçmedim. Doğru hareketin neydi diyecek olursanız her ağlama açlık değili kabul ettim araştırdım ayına göre kaç saatte bir emzirilir ve yatarak emzirmeye başladım olduuu
Kübra A.

Kübra A.

4 Temmuz 2026 23:13
Genelde meme redlerinde ten tene teması arttırın ışık loş ve sessiz bir odaya geçin emzirme pozisyonunuzu değiştirin uzmanlar genellikle bi kaç güne bunun işe yarayacağını söylüyor
H

Hatice A.

7 Temmuz 2026 21:47
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama [4.cü](4.cü) ayımızın başlarında bizde yaşadık bunu

Yalancı meme reddi diyorlar adına yani en azından bizimki oydu etrafı incelemek istiyor memeye gelmek istemiyor çok uykuluyken emmek istemiyordu mesela sadece yeni uyanmışken emzire biliyordum. Annem üzerine düşme bakalım başka alternatifi mi var mecbur gelip emecek sen telaş yapınca o da tedirgin olur demişti. Dediği gibi üstüne düşmemeye çalıştım. Çünkü ne kadar meme sunarsam o kadar reddediyordu. Bol bol ten tene temasa özen gösterdim her emzirme de üstümde sadece atletim vardı. Sonra kendiliğinden düzeldi mesele
Ö

Özlem B.

8 Temmuz 2026 01:11
Ne kadar sürdü
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir