Ravla Lohusa Yağı

278 görüntüleme
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 02:13
Arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan var mı ? Faydasını gören yazar mı ? Benm sütüm eskisi kadar çok değil ve sanırım yaramıyor kilo alımı düştü😏
S

Sevilay K.

28 Haziran 2026 03:30
Kesinlikle tavsiye etmiyorum iki gün kullandım bebeğim emmek istemedi zar zor emzirdim fışkırır tarzda kusmaya başladı kusmuğu o kadar kötü kokuyordu ki anlatamam. Merak edip sütümün tadına baktım ve ben de kusacaktım neredeyse sütümün tadı bozulmuş peynir gibiydi. Huzursuzluktan iki gün ağladı bebeğim. Bir iki gün sonra yağ vücuttan atılınca sütümün tadı düzeldi ve bebeğim yeniden emmeye başladı.
B

Büşra ..

Premium Üye
28 Haziran 2026 03:34
Yağı kullanmadım ama süt artırmak için dut suyu, incir ve hurma deneyebilirsiniz ve bolca su. Sütüm azalır gibi olduğunda bunları tüketiyorum aynı gün etli ediyor
Hatice C. .

Hatice C. ..

28 Haziran 2026 05:19
Büşra hanıma katılıp ek olaraktan rezene çayı bol su tok karın uyku dinlenmis bi beden süt üretiminde cok önemli ve sık emzirme
Z

Zehra O.

28 Haziran 2026 09:24
Ben emzirme danışmanımın önerisiyle kullanıyorum, çok memnun kaldım sütüm yağlandı ama süt miktarını arttırmıyor diye biliyorum
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 09:26
Zehra Orbay
Ben emzirme danışmanımın önerisiyle kullanıyorum, çok memnun kaldım sütüm yağlandı ama süt miktarını arttırmıyor diye biliyorum
Peki bebeğinizin kilo alımında bi fark oldu mu ?
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 09:27
Büşra
Yağı kullanmadım ama süt artırmak için dut suyu, incir ve hurma deneyebilirsiniz ve bolca su. Sütüm azalır gibi olduğunda bunları tüketiyorum aynı gün etli ediyor
Teşekkür ederim🙏deneyeceğim
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 09:29
Hatice Celik
Büşra hanıma katılıp ek olaraktan rezene çayı bol su tok karın uyku dinlenmis bi beden süt üretiminde cok önemli ve sık emzirme
Ya benim çocuk sık sık emmiyor anca uykuluyken ben veriyorum . 😏 mamada vermek istemiyorum açıkcası . Direkt ek gıdaya başlarız o zaman birbirini dengeler diyorumda .
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 09:30
Sevilay K
Kesinlikle tavsiye etmiyorum iki gün kullandım bebeğim emmek istemedi zar zor emzirdim fışkırır tarzda kusmaya başladı kusmuğu o kadar kötü kokuyordu ki anlatamam. Merak edip sütümün tadına baktım ve ben de kusacaktım neredeyse sütümün tadı bozulmuş peynir gibiydi. Huzursuzluktan iki gün ağladı bebeğim. Bir iki gün sonra yağ vücuttan atılınca sütümün tadı düzeldi ve bebeğim yeniden emmeye başladı.
Ay çok kötü olmuş yaa
H

Hilal A.

28 Haziran 2026 09:51
Merhaba ben emzirme danışmanımın tavsiyesiyle kullandım,hiç sorun yaşamadık kullandığım aylarda bebeğim gayet güzel kilo aldı,süt miktarında bir değişim olmadı ama,zaten süt kalitesini arttırmak için kullanmamı tavsiye etmişti
O

Ozlem

28 Haziran 2026 09:52
Bende kulladıgımda memnundum sağarak beslediğim için sütün renginden belli oluyordu üstündeki tabaka arttı ve rengi iyice sararmıştı. Kilo alımı konusunda net bir şey diyemem çünkü kızım uykulu halde biberon kabul ediyordu. İçtiği cc miktarı ayına göre düşüktü. 5 aylıkken 600 gram sonraki aylarda 400 gram aldı hep. Ek gıdaylada arası yoktu.
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 09:54
Hilal Ateş
Merhaba ben emzirme danışmanımın tavsiyesiyle kullandım,hiç sorun yaşamadık kullandığım aylarda bebeğim gayet güzel kilo aldı,süt miktarında bir değişim olmadı ama,zaten süt kalitesini arttırmak için kullanmamı tavsiye etmişti
Bende sipariş verdm bakalım inşallah bizede iyi gelir bende en cok o yüzden almak istedm süt kalitesi için. Bebeğimin kilo alımı başta cok güxeldi sonra bi düştü daha da toparlayamadm.
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 09:56
Ozlem
Bende kulladıgımda memnundum sağarak beslediğim için sütün renginden belli oluyordu üstündeki tabaka arttı ve rengi iyice sararmıştı. Kilo alımı konusunda net bir şey diyemem çünkü kızım uykulu halde biberon kabul ediyordu. İçtiği cc miktarı ayına göre düşüktü. 5 aylıkken 600 gram sonraki aylarda 400 gram aldı hep. Ek gıdaylada arası yoktu.
Benm oğlumda memeyi en güzel uykuluyken emiyor çünki bilmiyor. Kilo alımıda iki aydır aynı 500 600 ve 4 aylık şuan. Düşük olduğu için belki onuda etkiler diyorumda bakalım bi .
O

Ozlem

28 Haziran 2026 10:03
Sema Gözacan
Benm oğlumda memeyi en güzel uykuluyken emiyor çünki bilmiyor. Kilo alımıda iki aydır aynı 500 600 ve 4 aylık şuan. Düşük olduğu için belki onuda etkiler diyorumda bakalım bi .
Gegi anne çayı var bir bakın isterseniz ben ondanda çok güzel verim alıyorum kullandıgım zaman artırıyordu sütümü. Havalar çok sıcak oldugu için bence o da etkiliyor bol bol su içmek gerekiyor ama günün yoğunluğundan bende unutuyorum. İnşallah faydasını görürsünüz
G

Gökçin N.

28 Haziran 2026 10:47
Bu yağ sütü artırmaz, sütün besleyiciliğini artırıyor. Ben [2.aydan](2.aydan) beri kullanıyorum. Bebeğim şu an 1 yaşında. Persantil eğrisinde kilosu % 3 dü şimdi %70. Tabi ki sadece bu yağa bağlı değil ama katkısı oldu bence, ben çok memnunum.

Sütü artırmak için solgarın bira mayalı b12 hapı ya da malt içeceklerini tavsiye ederim. Bebek mağazasındakiler çok şekerli kilo sorunu yaratabilir. Migros ta mevcut 2-3çeşit var.
Hatice C. .

Hatice C. ..

28 Haziran 2026 14:51
Sema Gözacan
Ya benim çocuk sık sık emmiyor anca uykuluyken ben veriyorum . 😏 mamada vermek istemiyorum açıkcası . Direkt ek gıdaya başlarız o zaman birbirini dengeler diyorumda .
Sütün yerini almaz ek gıda o yutmayı ögrensin besin alerjisi varsa hangineyse o bilinsin diye doyumluk degil tadımlık gibi düşünün az da olsa mutlaka anne sütü almalı cocuk
Sema G.

Sema G.

28 Haziran 2026 14:58
Hatice Celik
Sütün yerini almaz ek gıda o yutmayı ögrensin besin alerjisi varsa hangineyse o bilinsin diye doyumluk degil tadımlık gibi düşünün az da olsa mutlaka anne sütü almalı cocuk
Evet evet biliyorm yani demek istediğim tam karışımlara başlayana kadar sütüm yeterli olsnda sonra birbirini dengeler. Yoksa ilk başta hemen karışımlara başlanmıyor. 5. Ayda başlayacağız inşallahh
Z

Zehra O.

29 Haziran 2026 13:15
Sema Gözacan
Peki bebeğinizin kilo alımında bi fark oldu mu ?
Benim bebeğim sütü reddeden bir bebekti o yüzden kilo alımında biz fark görmedik hep minimum kilosunu aldı :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir