Raşitizm Başlangıcı

60 görüntüleme
Ş

Şule Y.

22 Temmuz 2025 18:48
Bebeğim 9 ay 3 günlük kilosu 9.065 boyu 69 baş çevresi 45 cm doğum kilosu 2.820 boyu 50 cm. Bugün aylık kontrolüne gittik, doktor genel muayene yaptı göğüs kafesine dokundu d vitamini veriyor musunuz dedi evet diyince raşitizm başlangıcı var bi süre devam edin dedi. Ellerini yumruk şekline getirdi dokunduğunda elinin üstündeki gibi düzlük olana kadar devam edeceksin dedi. Bebeğimin göğüs kafesine dokunduğumda ben bi farklılık hissetmedim tamam evet elimin üstündeki gibi bi düzlük yok, böyle kemikleri hissediyorum girintili çıkıntılı gibi. Anlamadığım şey şu bu rahatsızlık ciddi bi rahatsızlık bi göğüs kafesine dokunarak böyle teşhisi koyulur mu kan değerlerinde herhangi bi sorun yok motor becerisi çok iyi bence sürekli yürümek istiyor ge ellerinden tutuğumuzda da yürüyor hatta koltuklardan tutup sıralıyor, yere de düz basıyor . Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni tedirgin etti doktor.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir