Pütürlü Yemek
182 görüntüleme
E
Ecem ..
16 Haziran 2025 10:54
Hocam ek gıdaya yeni başladık. Rondodan geçirip veriyorum ne zaman pütürlü yemeğe başlamalıyız?
R
Rabia Ç.
16 Haziran 2025 13:53
Ek gıdanın başlarından itibaren çatalla ezip verin rondo yapmayın daha sonra çiğnemekte zorlanıyorlar
T
Tuğbanur C.
16 Haziran 2025 14:03
Kesinlikle katılıyorum bebeklerimiz sandığımızdan daha iyiler bu konuda çok fazla ezerseniz sonrasına alışmakta zorlanacaktır. Cam rende kullanın ve korkmadan pütürlü vermeye başlayın damakları çok kuvvetli dişsiz bile halledebiliyorlar
E
Ecem ..
16 Haziran 2025 15:13
Teşekkür ederim acıkcası korkuyorum henüz hiç bir dişimiz de çıkmadı boğazına kaçmasından çekiniyorum
T
Tuğbanur C.
16 Haziran 2025 19:44
Benim bebeğimde 7 aylık olacak inşallah 1 hafta sonra. Henüz bizim de dişimiz yok fakat pankek bile yiyor. Kendi yediğimizde çiğnediğimiz yere doğru (arka dişlerimizle eziyoruz genelde yemekleri) yerleştiriyorum ilk başta küçük parçaları ezmesi gerektiğini anlayıp çiğniyor bu yöntemi deneyin arka damak aralarına verin.
S
Sinem Ç.
17 Haziran 2025 04:57
Rondo hiç yapmayınn, buharda iyice pişirip yumuşaklığından emin olduğunuz sürece çatalla ezmek gayet yeterli. Bir iki sefer öğürse bile çok çabuk alışıyorlar hiç korkmayın.
M
Mücella A.
17 Haziran 2025 09:48
Çatalla ezildiğinde vitamini gidiyor demişlerdi bana, ya elimle eziyorum ya cam rendeyle