Pütürlü Gıda

140 görüntüleme
G

Gözde Y.

23 Haziran 2025 21:20
7 aylık olduk pütürlü gıda asla yediremiyorum kusuyor yeme reddi oluşmasından korkuyorum bazı karpuz kavun muz gibi meyveleri eline verdiğimde ısırıyor bu kez büyük koparır kaçar diye tedirginim ne yapmalıyım lütfen🙏🙏
C

Cansu D.

24 Haziran 2025 05:11
+1
D

Dilek K.

24 Haziran 2025 05:58
Tedirgin olmayın başka şekilde inanın olmuyor. Zaten ogurup atıyor çıkarıyor ağzından fazla büyükse. Bizde red var maalesef ama bana reddi😂 kendi eline verince en azından tadina bakiyor. Bizimki 9 aylık ve dişi yok. Ben elma kesip veriyorum büyük kopartınca kendi atıyor agzindan
F

Fatma S. ..

24 Haziran 2025 08:24
Yoğurtun içinde denediniz mi acaba dişlere soğuk iyi geliyor ya belki o şekilde alışır
Amine D.

Amine D.

Ebe

24 Haziran 2025 19:11
Meyveleri meyve emziğine koyarak verebilirsiniz. Katı yiyecekleri de azı dişlerinin oldugu kısma elinizle koyarsanız çiğnemeye başlayacaktır ben o şekilde yapıyorum
G

Gül Y.

26 Haziran 2025 07:42
Makarnaları iyice haşlayıp küçültüp yoğurtla verin bisküvi deneyin küçük küçük. Biz de çok çektik bu konudan şimdi 22 aylık yiyor. Üzülmeyin alışıyorlar yavaş yavaş.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir