Pusetten Bebek Arabasına Geçiş
162 görüntüleme
İ
İrem Ö.
18 Şubat 2026 00:42
pusetimiz 40-60 cmlik kullanımına uygun. Tam 4 aylığız boyumu 62-63cm Pusette sıkışıyor gibi artık ne zaman bebek arabasına geçmeliyim ya da 1 ay daha pusete oturtsam sıkıntı olur mu ?
T
Tuğba Y.
18 Şubat 2026 01:13
Biz de 3 aylık olduk pusete sığmıyor puseti şuan da oto koltuğu gibi kullanıyorum arabada bırakıyorum bi yere vardığımızda bebek arabasna direkt koyuyorum daha rahat oluyor ama en kısa zamanda oto koltuğu alacağım boyumuz da 63 cm olmuş zaten pusete sığmıyor ayakları çıkıyor
İ
İrem Ö.
18 Şubat 2026 01:25
Oto koltuğu ne düşünüyorsunuz

İlsu O. K.
18 Şubat 2026 01:30
Merhaba; aslında bebek arabasına geçseniz iyi olur zaten ayından dolayıda geçebilirsiniz (baston tipi değil ama hala baş kontrolü ve omurgası oturmaya dik durmaya hazır değil) kademeli ayarlanır olanlardan tercih edin uzun vadede daha kullanışlı. Biz bu Travel sistem bebek arabası dediklerinin pusetli olanlarından almıştık. Portbebe gibi tam yatıyorda, oturma ve hafif eğimli 2 kademe daha ayarlanıyor.. Pusette sıkışıyorsa hem rahat değildir hemde omurga sağlığı için doğru olmaz annesi.
İ
İrem Ö.
18 Şubat 2026 01:31
Teşekkürler 🌸
M
Melike B.
18 Şubat 2026 18:08
Ben pusetten ayakları fışkırmaya başlayınca portbebeye geçmiştim illa ayını beklememiştim erken geçtim yani bende destekli oturmaya başlayınca yani
T
Tuğba Y.
20 Şubat 2026 00:28
Kraft ya da kanz düşünüyorum indirim bekliyorum bi de özelliklerni tam olarak araştırmam gerekiyor