Pusette Uyumak Istıyor

88 görüntüleme
F

Fatma

29 Mayıs 2026 22:31
Bebeğim 5 aylık 4. Ay ataklarında pusette uyumayı rutın halıne geldi uyku baslangıclarını pusette yapmadıgım sürece uyumuyor ne yaptıysam değişmedı onerebılecegınız bır yontem var mı acaba
H

Hande K.

29 Mayıs 2026 22:37
Pusette sıkışık yattığı için anne karnı hissiyatı veriyordur muhtemelen yada anne kucağı gibi benim bebeğimde 2 aylık kucağımızda yada pusette uyuyordu alıp yatağına koydumuz zaman uyanıyordu e bebekte hamak yataklar çözümi onda bulduk çokda pahalı değiller 1500 tl alıp deneyebilirsiniz hamakda anne kucağı gibi toplu yattı için çok gğüzel uyuyor 🥰
F

Fatma

29 Mayıs 2026 22:41
Inşallah bir faydası olur sıkışıklık hissi evet ama sürekli bir hareket ıstıyor puseti ileri geri veya oldugu yerde sallamadıgım surece de uyumuyor sızde de aynı sekılde mıydı acaba
B

Burcu ..

29 Mayıs 2026 23:54
Fatma
Inşallah bir faydası olur sıkışıklık hissi evet ama sürekli bir hareket ıstıyor puseti ileri geri veya oldugu yerde sallamadıgım surece de uyumuyor sızde de aynı sekılde mıydı acaba
Benimkine de beşiğinde 2 yastık arasına koymuştum, dediğiniz gibi uyumuyordu,hafiften yastıkları bacagına dokunduruyodum ben sansın [diye.bunu](diye.bunu) deneyebilirsiniz en azından gündüz duruma bakarsın bende Ancak öyle uyuyodu, şmdi 8 aylık o durum da yeterli gelmiyo, emzirme yastıgının arasına koyuyorum gündüz mecburen, geceleri çok döndüğünden fayda etmiyor , hep yannda yatmak istiyo
F

Fatma

30 Mayıs 2026 00:22
Anladım tesekkür ederim 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir