Psikolojim Bozuldu
189 görüntüleme
H
Hazal K.
28 Kasım 2025 11:02
Merhaba bebeğim 5 ay 12 günlük 9 kg erkek bebek. Şimdiye kadar dönmedi ve yüz üstü durmayı da çok sevmiyor yere koyduğum gibi ağlıyor oyuncakları sadece bi kaç dakika oyalıyor yerde olmayı sevmiyor sadece kucak istiyor o yüzden dönmüyor herkes bu çocuk neden dönmüyor diye baskı yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum
E
Elif N.
28 Kasım 2025 11:29
Tek fark kilolarımızın arasındaki az bir fark olması.emzirme yastığını göğsünün altına koyup oyun halısında gezdiriyorum ancak o şekilde yüzüstü kalıyor. Bunun üstünde çok durmadığımhalde sanki bu aralar biraz daha iyi olduğunu görüyorum. Benim bebeğim de 5 ay 17 günlük. Erken davranan bebeklere yetişmemizi bekliyorlar diye düşünüyorum. Bebeğim keyfine düşkün biraz. Gelişim sürecinde bedenle alakalı şeyleri zaman aralığının sonuna bırakıyor.

Emel C.
28 Kasım 2025 11:32
Her bebeğin kendine göre bir gelişimi vardır lütfen insanlarin laflarıyla canınızı sıkmayın oyalayabilecek seyler yapmaya devam edin elif hanımın dediği gibi emzirme yastigindan yardim alın bol bol saga sola çevirin ardindan tam cevirme yapin
N
Nur S.
28 Kasım 2025 11:48
Benim oğlumda geç yürüdü ay lütfen etrafınızdaki her şeyi çok bilenleri kale almayın çocuk sizin çocuğunuz doktor bile kontrol ederken yanındakini takmaz annenin tek cümlesine bakar en iyi gözlemci sizsiniz Allah bile 5 parmağı eşit yapmamış 5 aylık aaaa sorun mu var neden dönmüyor benim ki dönerdi derler ben annesiyim kontrolüm altında her şey çok güzel bir şekilde gelişiyor doktorumuz ile takipteyiz önemli bilginiz için teşekkürler de geç be kardeşim çok bilen çok benim oğlum 22 aylık yürüdü sakat mı demediler aaa bir şey mi var dediler şimdi turp gibi tembel olabilir diş döneminde istemiyor olabilir çok normal ya
H
Hazal K.
8 Aralık 2025 19:44
Bir güncelleme yapmak için geldim oğlum üç gündür dönüyor ve bunu sürekli yapıyor altını değiştirirken bile🥹😀