Psikiyatr Önerisi

430 görüntüleme
E

Esra

13 Haziran 2026 18:50
Selamlar. İzmir’de psikiyatr önerisi olan var mı acaba? Online da olabilir. Bebeğim 10 aylık ve emziriyorum, görüştüğüm psikiyatr bu durumda ilaç yazmıyormuş ama bildiğim kadarıyla süte çok az geçen antidepresanlar da varmış bebekte birikme yapmayan. Lohusalarla çalışmış bir psikiyatr öneriniz olursa çok sevinirim🙏🏻
Y

Yasemin K.

13 Haziran 2026 20:33
Geçmiş olsun. Benim gittiğim doktorum misol 50mg reçete etti. İlk hafta günde bir kez yarım doz, ilerleyen zamanlarda günde bir tam tablet şeklinde. Bebeğim 6aylıktı başladığımızda, şu an 14 aylık ve hala kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Süte nerdeyse hiç geçmiyor, geçen miktar ise bebekte herhangi bir etki yapmaz demişti doktorum
E

Esra

13 Haziran 2026 20:49
Yasemin K
Geçmiş olsun. Benim gittiğim doktorum misol 50mg reçete etti. İlk hafta günde bir kez yarım doz, ilerleyen zamanlarda günde bir tam tablet şeklinde. Bebeğim 6aylıktı başladığımızda, şu an 14 aylık ve hala kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Süte nerdeyse hiç geçmiyor, geçen miktar ise bebekte herhangi bir etki yapmaz demişti doktorum
Çok teşekkürler. Evet ben de bazı ilaçların kullanıldığını biliyordum. Doktorunuzun adı ne acaba ve hangi şehirde? Farklı şehirse bile belki online da terapi yapıyordur.
Y

Yasemin K.

13 Haziran 2026 20:57
Kayseri Özel Kızılay hastanesi Uzm.Dr. Arzu Bilgin. Online terapi yapıyor mu hiçbir bilgim yok maalesef. Benim kullandığım ilaç reçetesiz olarak da alınıyor. Hafif bir ilaç. Umarım işinize yarar bunlar, şifa dilerim🌷
C

Cennet ..

13 Haziran 2026 21:09
Psikolog Ali Fuat Bayındır hem online hem yüzyüze muayeneside izmirde. Ben iki seansta bile farkı gördüm. Hem öfke kontrolüm için hem eşimle şiddetli geçimsizlik için terapi alıyorum işe yaradı bence.
E

Esra

13 Haziran 2026 21:12
Cennet 💐
Psikolog Ali Fuat Bayındır hem online hem yüzyüze muayeneside izmirde. Ben iki seansta bile farkı gördüm. Hem öfke kontrolüm için hem eşimle şiddetli geçimsizlik için terapi alıyorum işe yaradı bence.
Teşekkürler. Bakacağım🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir