Probiyotik Sonrası Gaz Ağrısı

57 görüntüleme
M

Musa B. ..

19 Aralık 2025 16:21
Herkese iyi akşamlar. Sezeryan doğumla dünyaya gelen 17 günlük bebeğimiz var.1 hafta önce rutin kontrolde doktorumuz trubiotic plus isimli probiotik damla başladı. Günde 6 damla 3 ay boyunca düzenli kullanın dedi.probiotiği verdikten yarım saat sonra yoğun bir gaz ağrısı başlıyor yaklaşık 3-5 saat boyunca huzursuzlanıyor ve ağlıyor sonra rahatlıyor. Ertesi gün probiotiği verene kadar hiçbir sıkıntısı olmayan bebeğimiz probiotiği verince aynı sıkıntıları tekrar yaşıyor. Bizle aynı sorunu yaşayan var mı acaba. Bugün probiotiği kestim hiçbir şikayetimiz yok.2-3 gün sonra Forbiome marka probiotiği deniycem.
Y

Yağmur

19 Aralık 2025 16:52
Merhaba bizede gaz sancısı var diye vermişti doktor akşam tok karınla 5 damla kaşıkla ver demişti bir şişeyi bitirdikten sonra bir daha almadım onda ilaç sonuçta şuan 4 aylığız gaz sancımız düzeldi zaten
F

Fatma B. ..

23 Aralık 2025 23:10
Probiyotikle birlikte d vitamini de veriyorsan aşırı gaz yapıyor. Çunku probiyotikte de D vitamini var.Aşıri d vitamini alınca huzursuz ve gazlı oluyorlar. Ben fark edince d vitaminini bıraktım sadece trubiotic duo veriyorum. Bebeğim biraz rahatladı diyebilirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir