Probiyotik

308 görüntüleme
E

Esra D. ..

24 Aralık 2025 16:39
Bebeğim 43 günlük kolik probiyotik kullanılabilir mi
M

Melek K. D.

24 Aralık 2025 16:43
Benim kızımda kolikti 1 ayı dolduktan sonra gaz damlası da probiyotik de kullandım
E

Esra D. ..

24 Aralık 2025 16:57
Faydasını gördünüz mü peki bende gaz damlası kullanıyorum nurse harveys
G

Gül Y.

24 Aralık 2025 17:07
Benim bebeğim ıkınmaktan sancıdan uyuyamıyordu 25 günlükken trubiotic (probiyatik) damlaya başladık 3-4 gün sonra etkisini göstermeye başladı ve çok rahatladı bebeğim şu an 3.5 aylık günde altı damla alıyordu 4e düşürdük sonraki ay 2 yapıp tamamen bırakıcaz nurse harveyde rezene var ve bazı çocuklarda huysuzluk yapıyor bilginiz olsun ben de nurse harvey kullandım ama hiçbir etkisini görmedim doktorumuz onları bıraktırıp trubiotic önerdi
E

Esra D. ..

24 Aralık 2025 17:14
Biogaia ve sab simplex de kullandık ama nurse Harveys daha iyi gibi geldi bize de ben kendime rezene demlediğimde bebeğe de bi kaç damla veriyorum iyi değil mi o zaman huzursuzluk yaptığını bilmiyordum
B

Burcu E.

15 Haziran 2026 19:39
Gül Yıldız
Benim bebeğim ıkınmaktan sancıdan uyuyamıyordu 25 günlükken trubiotic (probiyatik) damlaya başladık 3-4 gün sonra etkisini göstermeye başladı ve çok rahatladı bebeğim şu an 3.5 aylık günde altı damla alıyordu 4e düşürdük sonraki ay 2 yapıp tamamen bırakıcaz nurse harveyde rezene var ve bazı çocuklarda huysuzluk yapıyor bilginiz olsun ben de nurse harvey kullandım ama hiçbir etkisini görmedim doktorumuz onları bıraktırıp trubiotic önerdi
Merhaba altı damlayı tek seferde mi veriyordunuz yoksa 12 saate bir 3 damla olacak şekilde mi benim bebeğim 3 aylık ve kabızlık sorunumuz var mamayi da degistirdik ama fayda etmedi
G

Gül Y.

17 Haziran 2026 22:43
Burcu Es
Merhaba altı damlayı tek seferde mi veriyordunuz yoksa 12 saate bir 3 damla olacak şekilde mi benim bebeğim 3 aylık ve kabızlık sorunumuz var mamayi da degistirdik ama fayda etmedi
Günde bir kere 6 damla veriyordum d vit ve demir damlasıyla beraber kullanıyordum bir sorun olmadı
B

Burcu E.

17 Haziran 2026 22:48
Gül Yıldız
Günde bir kere 6 damla veriyordum d vit ve demir damlasıyla beraber kullanıyordum bir sorun olmadı
Yanitiniz için teşekkürler bende aldım trubiotic ama henüz faydasını görmedim bebeğim 3 aylık ve hala kabız. Birde probiyotiği buzdolabında mı saklıyordunuz ben dışarıda bıraktım içersindeki bakteriler öluyor diyorlar
G

Gül Y.

17 Haziran 2026 22:50
Doktorumuz bir hafta 10 gün düzenli kullanımdan sonra faydasını görürsün demişti. Kutusunda normal oda sıcaklığında saklıyordum ben eczanede de normal rafta duruyor zaten
G

Gül Y.

17 Haziran 2026 22:54
Bir de mama sıklığınız ve miktarınız da önemli belki fazla geliyordur doktorunuz takip ediyordur ama yine de bir hemşire olarak hatırlatmak istedim.
B

Burcu E.

22 Haziran 2026 19:02
Gül Yıldız
Bir de mama sıklığınız ve miktarınız da önemli belki fazla geliyordur doktorunuz takip ediyordur ama yine de bir hemşire olarak hatırlatmak istedim.
Teşekkür ederim Yanitiniz için mamayi 3 saatte bir 90 cc veriyorum doktorum az besleme de kabiz yapar dedi fazlasi da ne yapacağımı şaşırdım artık
B

Berfin ..

23 Haziran 2026 14:30
Nurse harveys kabızlık yapmış olabilir mi acaba bizde o şekilde etkisi olmuştu sadece anne sütü almasına rağmen
S

Selma

9 Temmuz 2026 17:59
Gül Yıldız
Bebeğimde de gaz ve ıkınmadan dolayı 20 günlükken doktor trubiotic duo damla verdi 2 gün kullandım kakası mukuslu oldu ve fazla kaka yapmaya başladı bıraktım sizde de böyle bı durum oldu mu
G

Gül Y.

12 Temmuz 2026 02:26
Selma
Bebeğimde de gaz ve ıkınmadan dolayı 20 günlükken doktor trubiotic duo damla verdi 2 gün kullandım kakası mukuslu oldu ve fazla kaka yapmaya başladı bıraktım sizde de böyle bı durum oldu mu
Hayır böyle bişey yaşamadık daha fazla kaka yapması probiyotik sonrası normal olabilir ama mukus alerjiden salya yada balgam yutmadan yada rota aşısı yaptırdıysanız ondan olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir