Probiyotik

87 görüntüleme
E

Eda H.

20 Haziran 2025 20:23
Hocam 7 aylık bebeğim var 5.ayda probiyotiği bıraktım tekrar kullanmalı mıyım gece gazından dolayı çok uyanıyor çıkarıyor ama rahatsız oluyor çıkarırken ayriyeten inek sütü proteini alerjisi ve laktoz alerjisi var
A

Ayşe E.

20 Haziran 2025 20:27
Süt alerjisinden ötürü siz diyet yapıyor musunuz ? Bebeğim ufacık bir diyet kaçağında geceleri uykularında olurdu :(
E

Eda H.

20 Haziran 2025 20:28
Evet yaklaşık 6 aydır yani öğrendiğimden beri pehriz yapıyorum doktorumuzun önerisiyle fakat yavaş yavaş diyet açmaya başlamamızı söyledi doktor mesela direk yemek değil de kekin içinde az miktar süt ne bileyim herhangi bir böreğin içinde azıcık miktarda yemeye başladım
A

Ayşe E.

20 Haziran 2025 20:33
Biz de yaklaşık 3 ay kadar kullandık, sonrasında bıraktığımda ekstra bir olumsuzluk yaşamadık ama kullanmaktan da zarar gelmez probiyotik kullanarak karın ağrısına fayda sağlayabilirsiniz bir ihtimal. Belki de süt merdiveni basamaklarına henüz adapte olamamış olabilir bebeğinizin bağırsakları. Bebeğinize şifalar diliyorum, merak etmeyin hepsi geçiyor. 1.5 yaşında bebeğim her şeyi yiyebiliyor artık :)
E

Eda H.

20 Haziran 2025 20:34
İnşallah geçer bu süreçte hem benim için çok zor oluyor hem bebeğim için en azından yoğurt falan tüketebilsek dişleri için de kalsiyum alımı önemli iyi gelirdi umarım bir an önce geçer ben de rahatlarım bebeğim de desteğiniz için çok teşekkür ederim benim de bebişimin herşeyi yemesi dileğiyle ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir