Premsture Goz Takibi
65 görüntüleme
E
Erkan E.
20 Kasım 2025 22:13
Merhaba bebegim düzeltilmiş 5 aylik 2 hafta öncesi eggmiz dalgalı çıktıNöroloji doktorumuz epixx başladı ama ilac kullandıktan sonra göz takibimiz baya bi azaldı ilac etki etmiş olabilirmi
S
Sifa D.
21 Kasım 2025 16:54
Merhaba çok geçmiş olsun, sağlıkla büyütün 🙏🏻
Böyle bir deneyimim yok ama biraz araştırınca uygun dozda kullanıldığında uilaçla ilişki böyle bir yan etki beklenmediği sonucuna vardım. Nöbet geçirdiği için mi eeg çekildi ya şüpheli bir durum mu gözlemlemiştiniz ? eğer öyle ise ilaç etki etti mi nöbetlerin azalmasına? Göz takibinde bir azalma var ise bariz veya gözlediğiniz başka değişiklikler var ise çok gecikmeden doktora yeniden danışmakta fayda olabilir,ilacın kendisi ya da dozuyla ilgili düzenleme gerekiyor olabilir.
Hayırla, kalıcı ve tam sağlıkla büyümesi dileğiyle🙏🏻
Böyle bir deneyimim yok ama biraz araştırınca uygun dozda kullanıldığında uilaçla ilişki böyle bir yan etki beklenmediği sonucuna vardım. Nöbet geçirdiği için mi eeg çekildi ya şüpheli bir durum mu gözlemlemiştiniz ? eğer öyle ise ilaç etki etti mi nöbetlerin azalmasına? Göz takibinde bir azalma var ise bariz veya gözlediğiniz başka değişiklikler var ise çok gecikmeden doktora yeniden danışmakta fayda olabilir,ilacın kendisi ya da dozuyla ilgili düzenleme gerekiyor olabilir.
Hayırla, kalıcı ve tam sağlıkla büyümesi dileğiyle🙏🏻
S
Sifa D.
21 Kasım 2025 19:56
@Erkan Evrin
E
Erkan E.
21 Kasım 2025 20:14
Merhabalar erken dogundan kaynaklı egg çekimi yapuldi biraz dalgalı çıktığı için egg si epixx başlandı 20 gün oldu baslayali sabah akşam0.5 ml. Olarak bugündoktora sordum sersemlik yapıyormuşalisana kadar göztakib azalması ilac alışmasürecindeolduğuiçinyapabilir dedi takip eddedi