Prematüre Uyku

164 görüntüleme
O

Oya K. ..

14 Temmuz 2025 05:43
Hocam merhaba Benim İkizlerim Uykuyu çok seviyor akşam 9 gibi yattığında sabah 9.10'a kadar kalkmıyorlar yani beslenme olarak beslenip geri uyuyorlar yani uyandırmasam kendileri uyanmak istemiyor çoğu zaman uyanıyor Ama çoğu zaman uyanmadığı oluyor yani bu normal mi Bazen hani çok uyuduğu için sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum Cevap verirseniz sevinirim
K

Kübra A. ..

14 Temmuz 2025 19:12
Bende bebeklerımı uyanmadıkları zaman hıc uyandırmıyorum cocuk acıktıgında zaten uyanıyor
O

Oya K. ..

15 Temmuz 2025 06:52
Günlük kaç saat uyanık kalmalı ne kadar uyumalı ki
İlsu O.

İlsu O.

16 Temmuz 2025 19:51
Oya Hanım merhaba; burada bebeklerinin kaçıncı ayda olduğu ve gelişim sürecinin ilerleyişi önemli.. 90 günden sonra bebeklerim gece uykularına devam etmesi için genelde uyandırılmaması söylenir. Burada bebeğin talebide önemli benim bebeğim 4 aylık düzeltilmiş 2 aylık gece 4 saat arayla beslenmek istiyor mesela, beslenme ihtiyacı olmasada bakım ihtiyacı oluyor.

Yani bebeklerinizin kaç günlük olduğu beslenme aralığını etkiliyor ve elbette gelişip gelişmedikleride önemli.
O

Oya K. ..

17 Temmuz 2025 20:28
Kronolojik 8 ay düzeltilmiş 6 ay biri diğerinden farklı diğeri 6 gibi uyanır bazen geri yatar bazen uyanır ama teki gece ben rüya öğünü yaparim o kendi kalkmaz sabahta 9 10 a kadar uyur bazen 3 bazen 4 saatte yiyorlar gece hele biri 12 saat verme aramaz fazla 🤣
İlsu O.

İlsu O.

22 Temmuz 2025 16:49
Prematüre olduğu için 12 saat ayınıza göre biraz uzun olabilir kendimce düşüncem ama sizinde tecrübe ettiğiniz gibi her bebek farklı aynı annenin olsa da 🤗 bu konuda çocuk doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim gerekli görürse zaten hem beslenme hemde uyku konusunda size fazlasıyla destek olacaktır. Uyku kötü bir şey değil böyle büyüyecekler sonuçta 😌
O

Oya K. ..

2 Ağustos 2025 00:10
Tabiki öyle ama bana çok uzun geliyor çünkü gün içindede fazla yemiyor çocuk doktoru bisey bulamadi ama isteyince ver dedi kan tahlilleri temizdi simdi 9.ay da bakicaz artık 😥

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir