Prematüre Kilo Takibi

162 görüntüleme
Z

Züleyha G.

15 Temmuz 2025 14:09
Hocam kızım 27 haftalık doğdu ama 25 haftayla uyumluymuş. 780 gr doğdu. Şimdi düzeltilmiş 18 aylık kilosu 9. Çok hareketli bir çocuk yemek seçmiyor her şeyden yediriyorum. Ama kilomuz geriden geliyor diye söyleniyor doktorlar tarafından. Sizce kilosu için ne yapabilirim?
F

Figen

12 Eylül 2025 12:18
Boyu kaç acaba bizdede aynı sorun var maalesef
B

Betül M.

14 Eylül 2025 20:29
Bizde de aynı durum var züleyha hanım. 1 kg doğdu bebeğim şuan 24 aylık ama kilomuz 18 aydan beri az az ilerliyor boyumuz gayet iyi. Ben artık takılmamaya karar verdim kendim çok yıpranıyorum çünkü
M

Mühide D.

21 Eylül 2025 07:21
Takılmayın arkadaşlarım doğum kilolarına göre bizim bebeklerimiz gayet iyi durumda 30 haftalık doğdu 1110 38 cm. Şuan 20 aylık boyu uzadığı sürece 1 yaş sonrası kiloya takılmıyorlar. Bizde nerdeyse 1 senedir 9-10 arası gidip geliyoruz asla 10 olamadık. Ama değerleride yemeside içmeside güzel. Çok hareketli asla oturmaz yerinde. Boyumuz 2 yaşını yakalamış 85 cm şuan en azından doktorumuzun dediği bu.
E

Elif G.

21 Eylül 2025 18:56
Arkadaşlar benim kızım da prematüre değildi ama 1 yaş civarı böyle olmuştu 9kg da takıldı sonra ig da hastalanmayan cocuk hesabından atom tarifi yaptım atom çok iyi geldi hem kilo aldı hem boyu uzadı tavsiye ederim çok besleyici bir şey 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir