Prematüre doğum anemalisi
86 görüntüleme
E
Emine Ş. ..
1 Haziran 2025 18:01
Merhaba hocam, bebepşm 34 haftalık dopdu anne karnında ince bağırsağı delik ve yapışık olarak ertesi gün ameliyat oldu ileostomi yapıldı 2 hafta sonra kaka geçişi olmayıcabşr daha ameliyat oldu 54gün kuvezde kaldı 2 hafta evde kaldı evdeyken kaka çıkışı çok olduğu için susz kaldı kan değerleri bozuldu ve yoğun bakıma alındı yoğun bakımda entübe oldu 34 gün entübe kaldı taburcu oldu 1 hfat sonra da ileostomi kapatıldı.O günden beri kilo alıyoruz büyüyüp geriliyoruz öncesinde kilo alamıyordu fakat kakası hep mukuslu alerjiden süphelenildi diyet yaptı o da ben de maması ona göre ayarlandı beni de emiyor başka bir sıkıntı yok sadece mukuslu bu bağırdak ameliyatından olabilir mi?ayrıca entübede uzun kaldığı için ciğerleri çok hassas sık bronşıolit oluyor ve hızlı nefes alıyor bunlar normal süreçler mi
Kilomuz da 1620 doğdu 3 ameliyat 90 gün yoğun bakım şuan düzeltimiş 6 buçuk aylık kronolojik 8 kilosu 7300 gram nasıl her şeye rağmen büyümesi
Kilomuz da 1620 doğdu 3 ameliyat 90 gün yoğun bakım şuan düzeltimiş 6 buçuk aylık kronolojik 8 kilosu 7300 gram nasıl her şeye rağmen büyümesi

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
1 Haziran 2025 19:05
Açıkçası kilonuz fena değil ama başınızdan birçok hastalık ve sorun geçmiş. Bunların ayrıntılarındaki hikayelere göre önleyici tedavi önerileri verilebilir. Uygulamamızdaki araçlar kısmında hastalıkları vs not nalarak ilerleyin. Bu sayede yakın zamanda oluşturacağımız yapay zeka doktorunuzu eğitmiş olursunuz. Ben de desteklerim ama vereceğiniz bilgilere göre yorumlar çeşitlenecektir.