Prematüre Beslenmesi
67 görüntüleme
E
Ece A. I.
17 Ağustos 2025 02:35
Merhaba hocam. Oğlum 34+4 haftalık 2184 gr doğdu. Bugün 38 günlük ve 3600 gr. Emziriyorum ama memeyi unutmasın diye daha çok.Şimdiye kafar hep süt sağıp biberonla besledik temel beslenme olarak.Avusturyada yaşıyoruz ve doktor 5 kg olana kadar böyle devam dedi.bir de önceleri 3 saatte bir 50 ml içiyordu şimdi 60-70 ml içiyor ve 2 saatte bir uyanıyor. Beslenme saat aralığını uzatabilir miyiz yıksa daha erken mi? Sürekli sür sağmak vs vu döngü çok yorucu çünkü ve çok az süt sağabiliyorum
M
Müjde C.
17 Ağustos 2025 05:09
Benimde oğlum 35 hafta 2340 doğdu, memeyi bende sizin gibi unutmasın diye veriyordum 1 ayından sonra 60 cc içmeye başlamıştı oda 2 max 2.5 saatte bir uyanıp şimdi 6 aylık hala sağarak veriyorum süt bebek aktif emmediği için sürekli bolda gelmiyor yetmediği yerde mama takviyesi yapıyorum, süreç çok zor ve gerçekten çok yorucu
A
Akgül Ö.
17 Ağustos 2025 06:28
Benimde kızım 5 aylık benimki memeyi tutmadı her yöntemi denedim yinede olmadı bende sağarak besliyorum en çok geceleri zor oluyor. Ben gün içinde bir iki kaşık tahin yiyorum peşine bir bardak su içiyorum önceden 3 saatte bir sağıyordum şimdi 4 saate bir sağıyorum
E
Ece A. I.
17 Ağustos 2025 15:04
#1 maşallah sizinki 6 aylık olmuş Allah bağışlasın🙏🏻 kesinlikle en zor kısım sürekli sağım yapmak . Süt bol gelse en azında stok yapabilirim ama ancak bir öğününü kurtaracak kadar çıkıyor süt sağımla. Doğru düzgün uyuyamıyorum bile😔. Umarım bundan sonraki süreçte artık sadece meme ile devam edebiliriz