Prematüre Bebeklerde Ek Gıda
652 görüntüleme
S
Sude T.
26 Nisan 2026 14:57
Prematüre bebeklerde ek gıdaya başlama zamanı nasıl olmalı? Düzeltilmiş yaşa göre mi başlamalıyız? Bebeğim yarın 6 aylık oluyor ama 35 haftalık doğdu düzeltilmiş yaşı 4 ay 3 haftalık
D
D ..
26 Nisan 2026 15:10
Doktorumuz bize kronolojik aya göre başlattı zaten çok yavaş ilerledik
S
Sude T.
26 Nisan 2026 15:12
Doktorumuz bize kronolojik aya göre başlattı zaten çok yavaş ilerledik
D
D ..
26 Nisan 2026 15:25
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bizm doktorumuzda başlayabilirsiniz dedi unut artık prematüreyi diyor ama işte insan korkuyor
S
Sude T.
26 Nisan 2026 15:26
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık kabız olduğu zaman falan ben sadece 2-3 gün ara veriyordum ve çok az olarak başlamıştım
Ş
Şeyma E.
29 Nisan 2026 12:14
Ben de 35 +0 da doğum yaptım bebeğin gelişimi normaldiyse bu zamana kadar siz de başlayabilirsiniz ufak ufak hatta bize dr 5.5 aylıkken tadımlara başlamamızı söylemişti zaten mama alıyor diye sorun olmadı aynı şekilde devam ediyoruz
S
Sude T.
29 Nisan 2026 13:05
Ben de 35 +0 da doğum yaptım bebeğin gelişimi normaldiyse bu zamana kadar siz de başlayabilirsiniz ufak ufak hatta bize dr 5.5 aylıkken tadımlara başlamamızı söylemişti zaten mama alıyor diye sorun olmadı aynı şekilde devam ediyoruz
Ş
Şeyma E.
29 Nisan 2026 14:05
Geç kalmış değilsiniz zaten minik minik başlayacaksınız kendinize ve bebeğinize güvenin
S
Sude T.
29 Nisan 2026 14:06
Geç kalmış değilsiniz zaten minik minik başlayacaksınız kendinize ve bebeğinize güvenin
Ö
Özlem E.
12 Mayıs 2026 11:12
Mama sandalyesinde oturabiliyorsa ve sizin yediklerinize ilgi duyuyorsa başlayabilirsiniz demişti doktorumuz, bir de bir makalede okumuştum bizim bebeklerimizin öğütme refleksi biraz daha dilin ön tarafındaymış bu yüzden tamamen püre kıvamında değil hafif pütürlü vermeliymişiz gıda reddi yaşamamak için ben bu şekilde ilerlemiştim doktorunuza bir danışın isterseniz
S
Sude T.
12 Mayıs 2026 23:18
Mama sandalyesinde oturabiliyorsa ve sizin yediklerinize ilgi duyuyorsa başlayabilirsiniz demişti doktorumuz, bir de bir makalede okumuştum bizim bebeklerimizin öğütme refleksi biraz daha dilin ön tarafındaymış bu yüzden tamamen püre kıvamında değil hafif pütürlü vermeliymişiz gıda reddi yaşamamak için ben bu şekilde ilerlemiştim doktorunuza bir danışın isterseniz
Yükleniyor...