Prematüre Bebek Mama Önerisi
118 görüntüleme
E
Elif G. Ç.
16 Eylül 2025 18:38
Bebeğim prematüre olarak doğdu şuan 1.5 aylık 3200 gr. Aptamil Prematil kullanıyorum. Doktorumuz Aptamil 1 numara mamalara geçebilirsiniz dedi. Aptamil’den devam mı etmeliyim emin olamadım. Golden Goat’un daha iyi olduğunu söyleyenler de var. Bu şekilde prematüre bebeği olanların önerebileceği gaz konusuna da iyi gelen bir mama var mı?
S
Sibel S.
16 Eylül 2025 19:03
Merhaba benim bebegimde 31 haftalik dogdu suan 1 yasinda sma verdim ben aptamilden sonra guzel besliyor doktorumuz onermisti

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
16 Eylül 2025 19:03
Bebeğinizin gelişimi güzelse, mamayla ilgili spesifik bir problem yaşamıyorsanız. Marka değişikliğini tercih etmeyin, değişim sonrası sindirim sonraları genellikle yaşanabiliyor.

İlsu O. K.
17 Eylül 2025 23:58
Merhaba; 31 hafta 1570 doğdu oğlum yoğunbakım zamanı anne sütü zenginleştirici Aptamil kullanışmıştı. Mamayada Aptamil Prematil devam ettik kilo durumumuza göre doktorumuz 0-6 aylık devam sütüne geçirmişti. Biz hiç riske atmak istemedik belki alerjen bir durum olur diye hep aptamil devam ettik. Halada öyle gidiyoruz. Ki prematilden sonra devam sütüne geçerkende ufak bir sindirim sorunu olabiliyor demişti bizde 2-3 gün kadar oldu sonra toparladık ☺
S
Sifa D.
18 Eylül 2025 20:23
Benim bebeğim ileri prematüre beslenmede çok zorluk yaşadık ve belki sever de daha fazla içer diye her marka mamayı denedik. Sindirim konusunda en kolayı Sma comfort geldi bize, içinde prebiyotik ve probiyotikler var o yüzden sanırım bir tek onda sindirim konusunda hiç sorun yaşamadık. Sağlıkla büyütün 🙏🏻
S
Semra İ. ..
21 Eylül 2025 09:37
Kesinlikle golden goat deneyin alıştırmaya çalışın. Alışmazsa hip veya Sma tercih edin. Ben golden goat kullandım. Bebeğimin gelişimini çok güzel destekledi.
E
Ecem Ö. ..
21 Eylül 2025 12:27
Merhabalar 29 haftalık prematüre bebek büyüttüm. Marka değişikliğini kaldırma kısmı bebeğe göre değişir belki ben aptamille devam ettiğim için fikrim yok ama şöyle bir önerim olabilir size. Bir öğün prematil bir öğün 1 no vererek geçiş yaparsanız daha kolay kaldırır.bir önemli detay daha şu 1 no mamaya bir çay kaşığı kadar zeytinyağı koymak. 10 günlükken bağırsak ameliyatı geçiren bebeğime doktorumuzun önerileri bu şekildeydi hiç de sorun yaşamadık