Prematüre Bebek Annesi Özel Aşılar

63 görüntüleme
M

Merve K.

20 Haziran 2025 16:06
Hocam kızım 7 martta 680 gram doğdu taburcu 28+3 haftalıktım o 25 haftalıktı hastane çıkışımız 27 Mayıs menenjit aşısı ne zaman olmalı
İlsu O.

İlsu O.

23 Haziran 2025 22:24
Merve Hanım merhaba; benim oğumda 3 Martta 31 hafta 1575 gr doğdu 47 gün küvözde kaldı. Doğumundan 90 gün sonra Menenjit ve Rota oldu. Prematüre bebeklerin aşı takvimi zamanında doğan bebeklerle aynı ilerliyor bebeğin başka özel bir durumu yoksa. Biz 2.ay aşılarımızla birlikte aynı gün yaptırdık.
M

Merve K.

23 Haziran 2025 23:39
Bizim ikinci ay hepatit b vs hep hastanede yatarken oldu taburcu olduğumuzda verem oldu sadece sağlık ocağında ki ebe bir daha ki aşi 4. Ayda dedi bu özel aşılar için tam bilgi veren olmuyor bana hiç hep asistan doktorlar var
İlsu O.

İlsu O.

29 Temmuz 2025 13:46
Asistanlarda bilir özel aşı olduğu için sizin sormanız gerek. Eğer yeterli bilgi alamıyorsanız doktorunuzu değiştirmenizde fayda var. İlk doz için en erken 6 haftalıkken başlanabiliyor en geç 3,5 aya kadar yapılabiliyor / 8.aya kadarda aşının tamamı bitmiş olması gerekiyor diye biliyorum.

Sağlıkla büyütün

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir