Prematüre Bebek
451 görüntüleme
M
Melike D.
22 Nisan 2026 11:24
31 haftalık doğdu kızım emzirerek [2.ayda](2.ayda) 700 almıştı şimdi daha çok aranamaya huzursuz olmaya başladı sütüm azaldı mı acaba (emerken cıkcık ses çıkararak emiyor süt üretimini etkiliyor olabilir mi tam kavramaması)

Göktenur B.
22 Nisan 2026 11:28
Şunu burdan anlayabilirsiniz belki doktora gittiğinizde yeterli kilo almadıysa anne sütü yeterli gelmiyordur bu durumda mama başlayabilirsiniz prematüre olduğu için yanlış bişey söylemek istemem ama benimde sizin gibi bebeğim ilk doğduğunda sütüm çoktu bebek büyüdükçe sütüm azaldı sanki ama kontrole gittiğimiz de yeterli kilo aldığı için anne sütünün ise yaradığını yeterli geldiğini söylerdi doktor
D
D ..
22 Nisan 2026 11:30
Benim bebeğim de 31 haftalık doğdu ozamanlar ilk 3 ay biberon ile vermiştim sütü
cık cık sesini biberonda fark etmiştim biberondan hiç süt çekememişti cık cık sesi geldiğinde
cık cık sesini biberonda fark etmiştim biberondan hiç süt çekememişti cık cık sesi geldiğinde
D
D ..
22 Nisan 2026 11:56
Ve avent 2 numaralı biberon ile asla çekemiyordu çenesi kuvvetsiz di
M
Melike D.
22 Nisan 2026 12:00
Benim bebeğim de 31 haftalık doğdu ozamanlar ilk 3 ay biberon ile vermiştim sütü
M
Melike D.
22 Nisan 2026 12:01
Biberon meme reddi yaptı mı
D
D ..
22 Nisan 2026 12:02
Ben doktorların önerisi ile hep meme de veriyordum memeyi unutmasın diye boş bile olsa arada bir veriyordum 3 saatte 1 de 60 ml biberon ile veriyordum sonra biberon reddi yaptı hep emzirdim şuan 10.5 aylık hala da biberon almıyor
D
D ..
22 Nisan 2026 12:02
Biberon meme reddi yaptı mı
M
Melike D.
22 Nisan 2026 15:04
Hayır hatta klasik hızlı akış biberonlardan kullanıyordum aksine biberon reddi yaptı
D
D ..
22 Nisan 2026 15:07
Maşallah ne güzel sütüm daha iyiydi tam kavrayamadığı için sanırım azaldı ,mama mı verdiniz sağarak mı beslediniz
M
Melike D.
22 Nisan 2026 15:08
Sağarak verdim günde 1 veya 2 kere de prematil mama verdim
D
D ..
22 Nisan 2026 15:12
Bende tekrar sağıma başlayacağım,peki emerken o ses ne kadar devam etti doktorunuz ses hakkında ne söyledi
Sanırım biberonu dilinin altına getiriyordu oyüzden cuk cuk yapıyordu ama süt azalmıyordu o ses çıktığı zaman biberonu çıkartıp tekrar veriyordum
M
Melike D.
22 Nisan 2026 15:14
O ses yoğun bakımda iken biberon ile olmuştu hemşireye söylemiştim bunu fark etmen çok iyi falan demişti
Sanırım biberonu dilinin altına getiriyordu oyüzden cuk cuk yapıyordu ama süt azalmıyordu o ses çıktığı zaman biberonu çıkartıp tekrar veriyordum
M
Melike D.
22 Nisan 2026 15:14
Şunu burdan anlayabilirsiniz belki doktora gittiğinizde yeterli kilo almadıysa anne sütü yeterli gelmiyordur bu durumda mama başlayabilirsiniz prematüre olduğu için yanlış bişey söylemek istemem ama benimde sizin gibi bebeğim ilk doğduğunda sütüm çoktu bebek büyüdükçe sütüm azaldı sanki ama kontrole gittiğimiz de yeterli kilo aldığı için anne sütünün ise yaradığını yeterli geldiğini söylerdi doktor
D
D ..
22 Nisan 2026 15:32
Meme emmeye başlayınca geçti mi yani bebeğim meme emerken cukcuk ses çıkartıyor
D
D ..
22 Nisan 2026 15:43
emzirirken bi kaç kere deneyin düzelmiyorsa çişli bez sayısını kontrol edin çişli bez çıkmazsa vs az çıkarsa hemen doktora başvurun dehidrasyon olmasın
Y
Yulia I.
Premium Üye
25 Nisan 2026 11:09
Merhaba ben tartı aldım emzirdikten önce ve sonra tartıyorum
Yükleniyor...