Pramatüre Ek Gıda

173 görüntüleme
H

Hilal K.

27 Haziran 2025 13:03
33+3 de doğdu. Temmuz 11 de 6 aylık olacağız ama düzeltilmiş 4 4.5 aylık olacağız. Ek gıdaya ne zaman geçilmeli. Prematüre doğanlarda
M

Merve K.

27 Haziran 2025 19:24
Konuda uzman değilim ama mama ile besleniyorsa ek gıdaya 4. Aydan sonra başlanabileneceğini söylemişti doktorumuz. Tabii ki sadece ay değil başını tutabilmesi oturabilmesi vs gibi doktorunuz gözlemleri gerekiyor.
E

Edanur C. ..

28 Haziran 2025 04:11
Merhaba 34+2 de doğdu bebeğim duzeltilmiş 5 duzeltilmemiş 6 aylık oldu, ben ilk başlarda anne sütü 3.5 aydan sonra emmeyi bıraktığı için formül mama kullanıyorum ve bebeğim duzeltilmiş 5.ayda hafif hafiften tadım yaptırmaya başladım şuan 6 aylık ve doktorumuz kilosu ve gelişimi güzel oldugundan tam ek gıda sürecine başlayalim dedi ve başladık prematüre bebeklerde kilo ve bebeğin gelişimi güzelse ek gıdaya başlıyoruz demişti benim çocuk doktoru,herşey guzelse başlayabilirsiniz bence ☺️
H

Hilal K.

28 Haziran 2025 14:21
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için☺ Mama hiç vermedim. Kilo alımı da normal ama karnı aşırı sesli gurulduyor. Çözemedim bir. Dr gaz diyor her gittiğimizde
G

Gönül A.

29 Haziran 2025 11:27
Merhabalar 34+3 de doğdu 5 buçuk ay iken başladım mama da kullanıyorum şu an kilo ve gelişimi iyi gidiyor şu an
K

Kemal E. ..

7 Temmuz 2025 23:04
Biz 33+4 doğan bebeğimize 7 aylıkken (düzeltilmemis) başladık öncesinde yemeğe ilgisi yoktu sindirim sistemini zorlamayalım diye de acele etmedik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir