Pozitif Ssvd Hikayem

393 görüntüleme
A

Arzu A.

22 Ağustos 2026 03:59
p class="p1"En en pozitiflerinden bir ssvd hikayesi bırakıyorum. Baş kahramanı süper kahramanım [@op.dr.aylincakiroglueser](@op.dr.aylincakiroglueser) sayesinde tamamlanan. Gebe aldığımı öğrendiğim ilk andan itibaren kafamda sadece ssvd vardı. Herkes yapamazsın, çok riskli, ne gerek var dese de kafaya takmıştım çünkü neden olmasındı. Zeynepkamil‘den önce gittiğim her doktor olabilir demek yerine deneriz demek yerine direk risklerinden başladılar anlatmaya ssvdyi. Kafamı koydugumu yapmak için benim gibi inatçı bir hekim bulmam lazımdı. O beni buldu😍 kimse abartıyor demesin bu yorumda ona olan aşkımdan fazlasıyla bahsedeceğim. Ssvd yaptığını bildiğim Zeynep Kamile Rutin kontroller için gideceğim ay telefonum çaldı karşıdan tatlı bir ses kendini tanıttı ve kontrole geleceğin zaman bana gel dedi. Gittiğimde çok tatlı bir kadın her şeyi pozitif yönüyle anlatıp her şeyde risk vardır beraber hallederiz dedi. İşte o zaman anladım ki kendimi doğru kişinin eline bırakma zamanı gelmişti.  Her muayenemde sanki arkadaşımı ziyaret etmişim gibi bir tavırla karşılandı sohbetlerimiz arasında muayene de sıkıştırıyorduk işte. artık tamamen kararlıydım ve asla korkmuyordum. Çünkü o yanımdaydı❤️ 

Zamanı geldiğinde beni en mutlu eden şey doktorumun nöbette olmasıydı. Tamam istiyordum ama hafiften de bir korku gelmedi değil. Aylin hocamın ağzında tek laf vardı. ‘Merak etme hallederiz.’ Müşadedeyken gebe eğitimi veren @medineebem gelip bana sarıldı. Gücüm daha da arttı. Sonunda doğum yapacağım odama eşimle birlikte geçtim. Yapılan tüm müdahaleler gerçekten sevgi ve güleryüzleydi. Sancı sürecim ve doğumum aynı odada oldu. İsteyene ayrıntılı bir şekilde anlatırım ama Zeynep Kamil Hastanesi-Aylin hocam ve ekibi mükemmel bir deneyim yaşattı. Hele ki süreçte eşimin olması hiç elimi bırakmaması gücüme güç kattı seni seviyorum iyi ki varsın @kubilayaysalm
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
23 Ağustos 2026 04:22
SSVD Hikayesi ve Doğum Deneyimi

Bir anne adayının SSVD (Spontan Sezaryen Doğum) hikayesini paylaşmak istiyorum. Doğum hikayesi oldukça pozitif ve ilham verici.

Doğum Kararı ve Hazırlık

Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez SSVD konusunda kararlı olduğunu belirtmiş.
İlk doktora gitmeden önce SSVD hakkında bilgi sahibi olmuş, ancak birçok doktor risklerini anlatıp vazgeçirmeye çalışmış.
Sonrasında Aylin Cakiroglu hocayla tanışmış ve onun desteğiyle SSVD kararını gerçekleştirmiş.

Doğum Deneyimi

Doğum sürecinde Aylin hocanın nöbette olması kadının moralini yükseltmiş.
Aylin hocanın "Merak etme hallederiz" sözleri kadına güven vermiş.
Doğum sancıları sırasında eşinin yanında olması kadına güç vermiş.
Doğum odasında tüm müdahalelerin sevgi ve güleryüzle yapıldığı belirtilmiş.

Sonuç

Kadın, Zeynep Kamil Hastanesi, Aylin hocası ve ekibi hakkında çok olumlu konuştu.
* Doğum deneyiminin mükemmel olduğu ve eşinin desteğinin çok önemli olduğu vurgulanmış.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
S

Senem ..

Premium Üye
30 Ağustos 2026 19:20
İlk doğumla ne kadar arası vardı. Hayırlı olsun sizin adınıza mutlu oldum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir