Pozitif Sezeryan Doğum Hikayem
59 görüntüleme
B
Begüm B.
7 Ağustos 2025 18:38
Merhabalar, umarım sezeryan doğum yapmak durumunda olan birilerine denk gelmiştir yazdıklarım :) Bebeğim 38+5 de sezeryan ile doğdu. Öncelikle kendim çok rahattım aklıma korkuları getirmemeye çalıştım. Kötü hikayeleri görmezden geldim ve hep çok gizel geçeceğine inandım. Ben psikolojinin çok etkilediğine inanıyorum. Doğuma girdim iğne olurken bol bol dua okudum size ne iyi geliyorsa inanın asla acımıyor ben kan aldıramıyan bir insanım. Sonrasında ise iyileşme süreçim çok hızlı oldu 3. Gün kalkıp odamı süpürdüm çevremde bir sürü bunu yapacak insan vardı ama ben hareket etmenin şifasına inananlardanım. Kendinizi yatağa hapsetmeyin sen lohusasın yat diyenleri önemsemeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
N
Nurtan M. E.
7 Ağustos 2025 18:42
Ben de sezeryanden sonra 2 gece hastanede yattım klasik , 3. Gün hastaneden cıkıp araba kullanarak eve gitmiştim 😂 inanmıyor coğu bunu söyleyince .

Fadile B.
7 Ağustos 2025 18:47
Bende 39+4 de sezaryen doğum oldum 4 gün sonra hem kendimin hemde bebeğimin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak duruma geldim desteksiz kalkıyordum çok güzel geçti sürecim
B
Begüm B.
7 Ağustos 2025 19:21
Toplumda sezeryan sonrası sakat kalacak gibi davranışlar var maalesef ne kadar güzel geçmiş süreçleriniz